Social Icons

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ο... αποτυχημένος Ολλανδός (video

Ο... αποτυχημένος Ολλανδός (video


Ο Άριεν Ρόμπεν έχει πολλές φορές χαρακτηριστεί ως «Ιπτάμενος Ολλανδός», όμως, πλέον είναι αποτυχημένος με τέσσερις χαμένους τελικούς! Το gazzetta.gr παρουσιάζει!

Ο ΚΟΡΙΟΣ Ο Ρομπέν των... αποτυχιών!
Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός της Μπάγερν έχει καταφέρει μέσα σε δύο χρόνια να αγωνιστεί σε τέσσερις τελικούς, τόσο σε εθνικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο, αλλά χωρίς στο τέλος να σηκώσει κούπα. Μάλιστα, ο Ρόμπεν στους περισσότερους τελικούς είναι ο μοιραίος παίκτης για την ομάδα του.
Ας πάμε όμως χρονολογικά. Ο Ολλανδός αριστεροπόδαρος άσος αγωνίστηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν στις 22 Μαΐου του 2010 κόντρα στην Ιντερ με τους Ιταλούς να κερδίζουν με 2-0 και να κατακτούν την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στη Μαδρίτη.
Ο Αριέν Ρόμπεν είχε μια ευκαιρία για να μειώσει προς το τέλος αλλά το σουτ του από πλάγια θέση πέρασε... πλάγιο άουτ.


Ο μοιραίος του Μουντιάλ
Ενάμιση μήνα αργότερα, ο Ρόμπεν φόρεσε το εθνόσημο και έφτασε με την Εθνική Ολλανδίας μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής. Οι «οράνιε» στον τελικό του Μουντιάλ βρέθηκαν αντίπαλοι με την Ισπανία και με τους «φούριας ρόχας» να σηκώνουν το τρόπαιο με γκολ του Αντρές Ινιέστα στην παράταση.
Ο Ρόμπεν ήταν ο μοιραίος για την ομάδα του αφού στο 62΄ βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Ικερ Κασίγιας και έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ για την Ολλανδία. Λίγο πριν το τέλος ο Ολλανδός προσπάθησε εκ νέου να απειλήσει αλλά έπεσε ζητώντας πέναλτι από τον Χάουαρντ Γουέμπ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου