Social Icons

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ανανέωσε με Μπάρτσα ο Σπανουδάκης (video)


Ανανέωσε με Μπάρτσα ο Σπανουδάκης
Ανανέωσε με Μπάρτσα ο Σπανουδάκης
Ανανέωσε με Μπάρτσα ο Σπανουδάκης
O ελληνικής καταγωγής 14χρονος Γιώργος Σπανουδάκης, θα παραμείνει στους «μπλαουγκράνα» ....
καθώς σύμφωνα με δική του κοινοποίηση στη προσωπική του σελίδα στο facebook, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα. Όπως είναι γνωστό η Μπατσελόνα έχει στο δυναμικό της παίκτες που η ίδια αναδεικνύει από τις ακαδημίες της στη Λα Μασία, και συγκροτούν την τη βασική της ενδεκάδα.
Στην σελίδα του στο facebook ο Γιώργος Σπανουδάκης δηλώνει : «5 more years in my dream team. Thank you BARÇA!!!»

Φωτό: Κατέκτησαν και το τουρνουά στη Σουηδία!


Το ποδοσφαιρικό ιστορικό του Γιώργου Σπανουδάκη
  • Ο 14χρονος Γιώργος Σπανουδάκης ανήκει από το 2009 στη παιδική ομάδα της Μπαρτσελόνα.
  • Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 25 Νοεμβρίου 1998 και σε ηλικία 6 ετών γράφτηκε στην ομάδα της Χάσλοκ, της γερμανικής πόλης, στην οποία είχε μεταναστεύσει η οικογένειά του.
  • Το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο φάνηκε γρήγορα και την αμέσως επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για την Όπελ Ρούσενχαϊμ. Εκεί τον είδαν σκάουτερ της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης και κινήθηκαν αμέσως για την απόκτηση του. Σε ηλικία 8 ετών έπαιζε στις ακαδημίες, ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Γερμανίας.
  • Οι εμφανίσεις του εκεί κέντρισαν το ενδιαφέρον σπουδαίων ποδοσφαιρικών συλλόγων, όπως της Τσέλσι, της Ρεάλ, της Μπαρτσελόνα, της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και άλλων.
  • Από το 2009 ανήκει στους Καταλανούς, που έσπευσαν να τον αποκτήσουν και μέρα με τη μέρα δικαιώνονται για την επιλογή τους, αφού ο πιτσιρικάς έχει ικανοποιήσει τους υπεύθυνους των ακαδημιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου