Social Icons

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Λαϊκό Πανεπιστήμιο από την Ακαδημία των Πολιτών

Λαϊκό Πανεπιστήμιο από την Ακαδημία των Πολιτών

Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων θα ξεκινήσει με τη θεματική ενότητα «Ψυχολογία- Συμβουλευτική»

Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στο Ηράκλειο θα λειτουργήσει η Ακαδημία των Πολιτών (αστική μη κερδοσκοπική εταιρία - ISO 90001).

Τα μαθήματα θα έχουν τη μορφή τρίωρων εβδομαδιαίων διαλέξεων και θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα «Ανδρόγεω» του Δήμου Ηρακλείου. Η έναρξη είναι προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο. Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων θα ξεκινήσει με τη θεματική ενότητα «Ψυχολογία- Συμβουλευτική».

Για την εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να φέρουν μαζί τους μία φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας, μία μικρή φωτογραφία για τη σπουδαστική τους ταυτότητα και 80 ευρώ για την ετήσια συνδρομή τους.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από τις 5.30 ως τις 8 το βράδυ στην περιοχή Ραφτοπούλου 4, 3ος όροφος, Μασταμπά. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν στο 6945996299, με τον κ. Αντωνακάκη Δημήτρη, συντονιστή του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Ηρακλείου ή στα κεντρικά γραφεία της Ακαδημίας (2251054739 και 6970069007 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση academy@aigaion.org)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου