Social Icons

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Φιέστα στο Ρέθυμνο για την άνοδο της Επισκοπής

Φιέστα στο Ρέθυμνο για την άνοδο της Επισκοπής

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 10ο όμιλο και την άνοδο στην Football League 2 γιόρτασε την Τετάρτη (13/6) η Επισκοπή σε μια μεγαλειώδη φιέστα.

Στο «Θ. Βαρδινογιάννης» βρέθηκαν πάνω από 500 φίλοι της ομάδας που από τις 17:00 ως τις 21:00 που έγινε η απονομή, παρακολούθησαν αγώνες των ακαδημιών και των παλαιμάχων της Επισκοπής.
Ήταν μια λιτή και όμορφη εκδήλωση για να γιορταστεί η επιστροφή του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου στις επαγγελματικές κατηγορίες , μετά από μια μαγευτική χρονιά, που είχε το καλύτερο δυνατό τέλος.
Η μεγάλη στιγμή της βραδιά, ήταν όταν ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Μαρινάκης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου κ. Γιώργος Σταράκης παρέδωσαν στους τρεις αρχηγούς της Επισκοπής, Σ. Κοζανίδη, Ο. Κελαϊδή και Μ. Φραντζεσκάκη, το βαρύτιμο τρόπαιο, εν μέσω αποθέωσης.
Στη συνέχεια ακολούθησε η απονομή και δεύτερου Κυπέλλου από την ΕΠΣ Ρεθύμνου, το οποίο παρέδωσε στους αρχηγούς της Επισκοπής ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου κ. Νίκος Κονταξάκης. Πριν την απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές προηγήθηκε απονομή πλακέτας από την ΕΠΣ Ρεθύμνου και τον κ. πρόεδρο της Γιώργο Σταράκη στον ομόλογο του, της Επισκοπής, Μιχάλη Νικολιδάκη.
Την κατάκτηση του πρωταθλήματος η διοίκηση της Επισκοπής την αφιέρωσε στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, που τόσα χρόνια αποτελεί τον αρωγό και συμπαραστάτη της ομάδας ηθικά και υλικά. Παράλληλα, η διοίκηση αφιέρωσε την γιορτινή αυτή βραδιά στη μνήμη του Κρητικού καλλιτέχνη Νίκου Μανιά, που έφυγε πριν από λίγο καιρό από την ζωή.
Παλαίμαχοι Επισκοπής – Παλαίμαχοι Ρεθύμνου 1-1
Η αυλαία του τελετουργικού άνοιξε με το παιχνίδι Παλαιμάχων μεταξύ της Επισκοπής και του Ρεθύμνου, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1. Ο Κώστας Ανυφαντάκης με απίστευτη εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, αλλά ο νυν γενικός αρχηγός Μιχάλης Βελονάκης μετά από κάθετη πάσα του Θανάση Κολιτσιδάκη με πλασέ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Αγώνες επίδειξης των Πράσινων ακαδημιών Επισκοπής και Ρεθύμνου:
Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε το μέλλον της Επισκοπής αλλά και του Ρεθύμνου, αφού ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 1997 μέχρι και το 2006 αγωνίστηκαν σε παιχνίδια επίδειξης, πριν από τον αγώνα φιέστα αλλά και στο ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές απέσπασαν απλόχερα το χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για τις περίτεχνες ενέργειες τους. Στο γήπεδο της Επισκοπής το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος του Δικτύου των Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιώργος Καπουράνης.

Επισκοπή – Επίλεκτοι Ρεθύμνου 3-0
Η Επισκοπή επιβλήθηκε με 3-0 της ομάδας Επίλεκτων Ρεθύμνου σε αγώνα διάρκειας 70’ λεπτών. Το παιχνίδι ήταν θεαματικό με τις δύο ομάδες να προσφέρουν όμορφο θέαμα, αλλά στο τέλος να νικούν οι πρωταθλητές, απέναντι σε μια ομάδα που αποτελούνταν από επίλεκτους ποδοσφαιριστές ομάδων του Ρεθύμνου, ενώ αγωνίστηκε και ο Κώστας Μιχελακάκης.Το σκορ άνοιξε ο Στέλιος Κοζανίδης με σουτ μέσα από την περιοχή στο 16’, για να διπλασιάσει τα τέρματα της Επισκοπής, ο Βασίλης Γωνιωτάκης στο 35’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε με ένα πολύ όμορφο γκολ στο 67’ ο Φίλιππος Μουρτζανός, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
Επισκοπή (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Βογιατζιδάκης (28’ Νικηφόρος, 52’ Ο. Κελαϊδής), Σιόρε (41’ Καψαλάκης), Αργυράκης (41’ Μαραθιανός), Κεφαλούκος (41’ Μποτωνάκης), Μ. Κατσαμάς (41’ Κουδουνάκης), Φραντζεσκάκης (41’ Μουρτζανός), Κοζανίδης (41’ Μικρόπουλος) Αντιασβίλι (41’ Τσεσμελής), Γωνιωτάκης (41’ Χνάρης), Σουμπασάκης (41’ Μπαστάκης), Ταμάμης (41’ Καμινιώτης).
Επίλεκτοι Ρεθύμνου (Μπάμπης Αποστολάκης): Α. Κελαϊδής, Κασσέλας, Τσακάλης, Β. Κατσαμάς, Μανταδάκης, Καραβιώτης, Ρότση, Μιχελακάκης, Χαρατσής, Μουλίτσας, Γ. Μαρής.Έπαιξαν ακόμα: Σταρράς, Λαζαρίδης, Ρηγάκης, Κουντούρης, Παπαδογιαννάκης, Χατζηάδης, Αντωνίου, Μιχελιδάκης, Νικηφόρος, Μ. Βελονάκης, Νεμπιέι, Γ. Μουρτζανός, Λαδιανός, Δ. Νικολιδάκης, Κυριτσιμπασάκης, Χοτζιάι, Κοντονάσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου