Social Icons

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Φρούριο η Βουλή μετά από απόπειρα αυτοκτονίας!

Φρούριο η Βουλή μετά από απόπειρα αυτοκτονίας!
Τα πάνω κάτω φέρνει στην στρατηγική ασφαλείας του Κοινοβουλίου ένα απίστευτο περιστατικό, που έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας επειδή έγινε νυχτερινές ώρες. Συνέβη πριν από λίγες μέρες στον χώρο του Άγνωστου Στρατιώτη, κάτω ακριβώς από τη Βουλή και προκάλεσε σοκ στους αρμόδιους, που αποφάσισαν ότι είναι προτεραιότητα η «στεγανοποίηση» του συστήματος για παν ενδεχόμενο.

ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ ΤΙΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ..















Ρεβίθια Μεξικού, φασόλια Κίνας και Μαδαγασκάρης, φακές Καναδά, αμύγδαλα Καλιφόρνιας, πατάτες Αιγύπτου, λεμόνια Αργεντινής, κρέας Ολλανδίας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα όσπρια, στην παραγωγή των οποίων η Ελλάδα εμφανίζει μεγάλο έλλειμμα και εισάγει σημαντικές ποσότητες από... εξωτικές χώρες. Ο μεγαλύτερος εισαγωγέας ρεβιθιών είναι το Μεξικό. Το 2011 εισάγαμε.....

Εκρηξη κυνισμού από τον Βορίδη για υπερχρεωμένους δανειολήπτες













     

Aπίστευτο. Σε μία έκρηξη πολιτικού κυνισμού ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξή του στον Real Fm και στους Μάνο Νιφλή και Άκη Παυλόπουλο εμφανίστηκε -όπως περιγράφει το fimotro.blogspot.com – θετικός στον πλειστηριασμό, ακόμα και της πρώτης κατοικίας, για την αποπληρωμή των δανείων προς τις τράπεζες. Στη δήλωση που έκανε είπε ότι κάποια στιγμή πρέπει να ληφθούν ξεκάθαρα μέτρα, για να αποπληρωθούν οι οφειλές των πολιτών προς τις τράπεζες….

Αδειάζει τις φυλακές της η Αλβανία, με απονομή χάριτος!!


Με αφορμή την 100η επέτειο από την ίδρυση του Αλβανικού κράτους η κυβέρνηση Μπερίσα έκρινε σκόπιμη την ψήφιση νόμου για την απονομή χάριτος, όχι σε έναν… όχι σε δύο… αλλά σε 2094 ποινικούς κρατούμενους.

Σφοδρές μάχες σε όλα τα μέτωπα στην Συρία - Πριν το τέλος του έτους κτυπά το ΝΑΤΟ...!!


Ο συριακός Στρατός βομβάρδισε εκ νέου σήμερα το πρωί με αυτοκινούμενα πυροβόλα των 152 χλστ. και ρουκέτες των 122 χλστ., τα προάστια της Μααρέτ αλ-Νούμαν, μιας πόλης στρατηγικής σημασίας που τελεί υπό τον έλεγχο των ισλαμιστών ανταρτών στη βορειοδυτική Συρία και...

Συμβούλιο της Ευρώπης: Παράνομη η μείωση μισθών στους νέους που επέβαλλε η τρόικα στην Ελλάδα!

- Η απόφαση κρίνει ως παράνομες 2 μεταρρυθμίσεις στα εργασιακά που πήρε η ελληνική κυβέρνηση το 2010 μετά από απαίτηση της τρόικας.
- Παράνομη πλέον θεωρείται η μείωση του κατώτατου μισθού για τους εργαζόμενους κάτω των 25 ετών στα......

Ο πλανήτης σε νευρική κρίση: Επτά εστίες φωτιάς απειλούν την ανθρωπότητα

Ένα δυσοίωνο κλίμα απλώνεται πλέον πάνω από ολόκληρο τον πλανήτη, κλίμα που ομοιάζει με την πίεση που υφίσταται ένα ηφαίστειο πριν εκραγεί ή τις πιέσεις που υφίστανται τεκτονικές πλάκες πριν ένα μεγάλο σεισμό. Αυτό γιατί η ύπαρξη τόσο πολλών εστιών έντασης που να απειλούσαν την παγκόσμια ειρήνη δεν έχει γνωρίσει ο κόσμος ποτέ στο παρελθόν.

Γκρεμισμένη κάτω από το 20% η ΝΔ, δημοσκοπήσεις-μαϊμού την σπρώχνουν σε ψηλά ποσοστά!!



ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;

Ο κόσμος,οργισμένος όσο ποτέ με την απάτη που του επεφύλαξε ο Σαμαράς, μένει αποσβολωμένος.....

Τέλος η κρουαζιέρα του Estelle: Τους σταμάτησε το ισραηλινό Ναυτικό με ένα... απλό σήμα!!



Το ισραηλινό Ναυτικό με τρία πλοία ειδικών δυνάμεων, μπλοκάρισε την πορεία του σκάφους Estelle που μεταφέρει πάσης φύσεως "ακτιβιστές" και τρόφιμα στην Γάζα, 38 μίλια από τις ακτές της Γάζας και τους ενημέρωσε ότι άνδρες των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων θα επιβιβαστούν στο σκάφος.

Ρωσική φρεγάτα πέρασε τα Δαρδανέλια προς Μεσόγειο...!!



Η ρωσική φρεγάτα Smetlivy, κλάσης Kashin- πέρασε χθες από το στενό των Δαρδανελίων κατευθυνόμενο προς το Αιγαίο και στη συνέχεια προς τη Μεσόγειο, αν και δεν είναι γνωστός ο ακριβής προορισμός του.

Γιατί δε μένουν όλα... όνειρα!

 Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για τη γεμάτη ιστορία Αθλέτικ Μπιλμπάο που καταφέρνει να ζει και να ξεχωρίζει με τους δικούς της κανόνες σε μία εποχή που βασιλεύει το χρήμα.


Αθερίδης: Τα μέλη της Χρυσής Αυγής χρειάζονται βοήθεια από ψυχολόγo !!!!!


Με σκληρά λόγια μίλησε για τη Χρυσή Αυγή ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης ο οποίος ανέφερε πως τα μέλη της πρέπει να επισκεφθούν ψυχολόγο διότι χρήζουν βοηθείας.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Μπορεί ένας λαός να νικήσει τoυς διεθνείς τραπεζίτες;


Υπάρχουν κάποιοι λαοί σήμερα που ακυρώνουν σε αποτελεσματικό βαθμό τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών για την ανατροπή της εθνικής κυριαρχίας της χώρας τους, αλλά οι προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν είναι ακόμη αρκετές.

Τρέμε Usain Bolt (VIDEO)

Μπορεί ο Usain Bolt να γύρισε σπίτι από τους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, με το χρυσό μετάλλιο των 100 μέτρων στις αποσκευές του, αλλά τα πράγματα θα ήταν εξαιρετικά δύσκολα εάν είχε επιτραπεί στο ρομποτικό τσιτάχ της DARPA να αγωνιστεί

Ο εθισμός στο σεξ είναι τελικά ψυχικό νόσημα, λένε οι επιστήμονες!

Ο εθισμός στο σεξ είναι τελικά ψυχικό νόσημα, λένε οι επιστήμονες!

Για να πραγματοποιήσουν την μελέτη τους, οι ερευνητές όρισαν την υπερσεξουαλική διαταραχή ως «επαναλαμβανόμενες και έντονες σεξουαλικές φαντασιώσεις, παρορμήσεις και συμπεριφορές» που διαρκούν τουλάχιστον έξι μήνε

Ο Άρειος Πάγος διαβίβασε στη Βουλή μήνυση για εσχάτη προδοσία!

Η μήνυση της Ντόρας Κρητικοπούλου κατά Γ.Παπανδρεου και Γ.Παπακωνσταντίνου για τα εγκλήματα της εσχάτης προδοσιας και εξαπάτησης εκλογέων,και την οποία συνυπέγραψαν 283 Ελληνες και Ελληνίδες, διαβιβάστηκε με επιτυχία από τον Αρειο Πάγο στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

Αποκάλυψη: Ιδού το σχέδιο για τους πλειστηριασμούς

Αλλαγές στο καθεστώς των πλειστηριασμών ακινήτων ετοιμάζει η κυβέρνηση, μετά τις πιέσεις της τρόικας για άρση του περιοριστικού μέτρου που προστατεύει τις κατοικίες από εκποίηση για οφειλές έως του ποσού των 200.000 ευρώ.

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Κρήτη: Κατασκεύασαν αυτοκίνητο υδρογόνου – απαγορεύεται η αξιοποίησή του!

Στο Πολυτεχνείο Κρήτης, κατασκεύασαν αυτοκίνητο υδρογόνου, αλλά η Ελληνική νομοθεσία απαγορεύει την αξιοποίησή του! Πρόκειται για ένα όχημα που θα μπορούσε κάλλιστα να περάσει στη μαζική παραγωγή!!!!!

ΔΟΚIΜΑΣΤΕ ΤΟ: Το τεστ του Dalai Lama!

Ο Dalai Lama είπε «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!» Πολύ ενδιαφέρον...
Μόνο 4 ερωτήσεις και οι απαντήσεις θα σε εκπλήξουν. Μην κλέβεις κοιτώντας τις απαντήσεις στο τέλος........

Δημοσκόπηση VPRC: 6ο κόμμα το ΠΑΣΟΚ! - Πέρασε πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ - Τρίτη η Χρυσή Αυγή!!!!



Ολική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, η οποία πάντως προδιαγραφόταν από τα τελευταία ευρήματα, ειδικά αυτά των ποιοτικών στοιχείων της Public Issue πριν δύο εβδομάδες, δείχνει δημοσκόπηση της VPRC που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας "Ελλάδα Αύριο"

"Νυχτώθηκαν" στην κατάληψη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση ΗΡΑΚΛΕΙΟ (VIDEO)

Πάνω από 10.000 κόσμου στις σημερινές κινητοποιήσεις - Πολύ περισσότεροι σύμφωνα με τους διοργανωτές - Παραμένουν οι συγκεντρωμένοι και απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να κατέβει στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Η φωτογραφία - ερώτηση της ημέρας....

Η φωτογραφία - ερώτηση της ημέρας....


Σαν σήμερα, στο μακρινό 1981, το ΠΑΣΟΚ......

η σωτηρία της ψυχής - Παιδ. Χορ. Δημ. Τυπάλδου


Μύθος ο «τεμπέλης» Έλληνας! O Μύθος της Μείωσης-Μισθών Ανταγωνιστικότητας!


του Αυγερινού Κ.Χατζηχρυσού

Αλλο ένα στοιχείο κατά της παρωδίας και του κουτόχορτου που μας πουλάνε Τροϊκα κι εγχώριοι λακέδες πολιτικοί, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ν.D.


Φαίνεται πως η υπόθεση των ομογενών της E.N.D. δεν ...βρωμάει από την μία μόνο πλευρά αλλά και από την ίδια την Πολιτεία. Η οποία, όπως δήλωσε ο δικηγόρος κ. Γ. Καραμιχάλης, με την υπ' αριθμ. 6342/2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που εξέτασε αίτημα για την επίδειξη εγγράφων που υπέβαλε με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων η οικογένεια ....

Ο ΟΦΗ νίκησε στο Τυμπάκι 3-0 τον Ρούβα




Θετικό ήταν για τον ΟΦΗ το σημερινό τεστ στο κατάμεστο γήπεδο του Τυμπακίου όπου επικράτησε με 3-0 το Ρούβα.

Σοβαρή αγωνιστικά η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ενώ πολύ καλός ήταν ο Σαρ, ο οποίος ετοιμάζεται για ντεμπούτο στο ντέρμπι με τον Πλατανιά την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου....

Αποκάλυψη : Το τουρκικό κράτος δίνει ΔΩΡΕΑΝ τις τηλεοπτικές σειρές στον ΑΝΤ1


"Δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε δωρεάν σε άλλες χώρες, τουρκικές τηλεοπτικές σειρές, για το καλό της Τουρκίας", δήλωσε ο αν.Υπουργός Πολιτισμού της Τουρκίας......

Το «θαυματουργό» νερό του Καματερού

Το «θαυματουργό» νερό του Καματερού
Ο Γιώργος Kαματερός έκανε την εμφάνιση του στην επικαιρότητα στις αρχές Φεβρουαρίου του 1976, υποστηρίζοντας ότι ανακάλυψε το φάρμακο κατά του καρκίνου. Ο 36χρονος τότε δικηγόρος άρχισε να μοιράζει με βυτιοφόρα το ιαματικό νερό..............