Social Icons

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Η Google τιμά τον Οδυσσέα Ελύτη!

Η Google τιμά τον Οδυσσέα Ελύτη!

Αφιερωμένο στον μεγάλο Έλληνα νομπελίστα, Οδυσσέα Ελύτη, ανήμερα της συμπλήρωσης 101 χρόνων από τη γέννησή του, είναι το σημερινό λογότυπο της γνωστής μηχανής αναζήτησης μέσω της γνωστής εφαρμογής «doodle»!

Ο Οδυσσέας Ελύτης, φιλολογικό ψευδώνυμο του Οδυσσέα Αλεπουδέλη, γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, αλλά καταγόταν από την Μυτιλήνη. Ανήκει κι αυτός στη λεγόμενη γενιά του 30 και στην αρχή παρουσιάστηκε στην ποίηση ως σουρεαλιστής με την ποιητική συλλογή «Προσανατολισμοί«.

Δολοφονούν έναν λαό για χάρη του κομματικού παρακράτους!

Δολοφονούν έναν λαό για χάρη του κομματικού παρακράτους!

Ο Μπομπ Τρα, μόνιμος αντιπρόσωπος του IMF στην Αθήνα, ζει σε ένα διαμέρισμα της Φιλοθέης το οποίο η ΕΛ.ΑΣ. έχει μετατρέψει σε φρούριο. Ακόμη και το κροτάλισμα των εξατμίσεων από τα παπιά των delivery boys που ακούγονται στο βάθος πίσω από τις φυλλωσιές προκαλεί κόκκινο συναγερμό. Οι άνδρες ασφαλείας τινάζονται σαν αιλουροειδή, κάποιοι από δαύτους φοράνε τις μάσκες του χημικού πολέμου ενώ κάποιοι άλλοι ξαπλώνουν πίσω από τον μαντρότοιχο με το δάχτυλο στην σκανδάλη. Χαλαρώνουν μόνο όταν ακούσουν τον επικεφαλής να τους φωνάζει

-Πιτσαδόρος ρε χαϊβάνια, δεν είχατε πιτσαδόρο στα χωριά σας; 

Επιστήμονες αλλάζουν το χρώμα του χρυσού


Επιστήμονες στο Southampton, έχουν πλέον τη δυνατότητα να αλλάξουν το χρώμα του χρυσού. Η τεχνική περιλαμβάνει την ανάγλυφη εκτύπωση μικροσκοπικών μοτίβων στην επιφάνεια του μετάλλου, τα οποία μεταβάλλουν τον τρόπο που απορροφάται ή αντανακλάται το φώς.

Βαρουφάκης: Με αυτά τα μέτρα θα πάμε στην Δραχμή Σίγουρα!


Βαρουφάκης: Με αυτά τα μέτρα θα πάμε στην Δραχμή Σίγουρα!


Στο club των παπαγάλων…


Eνώ εκφράζει την ανησυχία του για το πακέτο των μέτρων, από την άλλη μας λέει ότι αν δεν ψηφιστούν θα υπάρχει άμεση καταστροφή και χάος. Ενώ τώρα που θα ψηφιστούν δεν θα υπάρξει χάος Γιώργο Κύρτσο; Οι αυτοκτονίες δεν είναι χάος;

Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ Κ ΧΑΙΚΑΛΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ;



ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ Ο Κ ΧΑΙΚΑΛΗς ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΝ ΑΝΕΨΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΙΚΑΛΗ Ως ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ.

Πολυεθνική σπείρα 42 αλλοδαπών... Ρουμάνων, αλβανών, βούλγαρων, γεωργιανών... κλπ... Είχε διαπράξει πάνω από 200 (!!!) κλοπές σε μετρό και ηλεκτρικό...!!!



Εξαρθρώθηκε πολυμελής σπείρα, μετά από 3μηνη συστηματική έρευνα και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, η οποία, κατά το τελευταίο τουλάχιστον εξάμηνο, είχε διαπράξει σωρεία κλοπών και ληστειών σε βάρος... 

ανυποψίαστων πολιτών, εντός και εκτός Σταθμών του Μετρό και του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου (ΗΣΑΠ).

Γερμανοποίηση με το ζόρι!! Άμεση διοίκηση των τραπεζών από τον ESM - Δεν εμπιστεύονται κυβέρνηση και τραπεζίτες...!!


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών μέσω του δανείου 31,5 δισ. αλλά και των υπόλοιπων δόσεων που πρόκειται να ληφθούν το 2013 (συνολικά οι τράπεζες πρόκειται να απορροφήσουν 48 δισ. ευρώ) καθώς πλέον η νέα απαίτηση από την Γερμανία πέραν του ειδικού λογαριασμού αλλάξει τη διοίκηση των τραπεζών, και να την έχει απευθείας ο ESM.

ΗΠΑ: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για στρατηγούς που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα


ΗΠΑ: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για στρατηγούς που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα
Πολλά «σύνεφα» μαζεύτηκαν πάνω από το Πεντάγωνο σχετικά με τη διαγωγή τριών στρατηγών οι οποίοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα. Την αρχή έκανε ο διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στην Αφρική (US Africom), στρατηγός Γουίλιαμ Γουόρντ που απομακρύνθηκε από τη θέση του κατηγορούμενος για οικονομικές ατασθαλίες, για τις οποίες καλείται να λογοδοτήσει στη στρατιωτική Δικαιοσύνη των ΗΠΑ.Οπως προέκυψε από έρευνα που διήρκεσε σχεδόν 17 μήνες, ο αξιωματικός που υπηρετούσε στην Αφρική, χρησιμοποίησε στρατιωτικά οχήματα για τη μεταφορά της συζύγου του ενώ δέχθηκε δώρα ανάμεσα στα οποία γεύματα και εισιτήρια θεατρικών παραστάσεων στο Μπροντγουέι από εταιρεία με πολλαπλά συμβόλαια με το Πεντάγωνο. Επίσης, η κυρία Γουόρντ ....

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Άρχισε η κλοπή της Ελλάδος....... Ουράνιο!!!


Άρχισε η κλοπή της Ελλάδος. Πράξη Νο1 . Ουράνιο!!!
Κάποιοι σύντροφοι παλιοί και καλοί από το Παρανέστι Δράμας, με πήραν τηλέφωνο την περασμένη εβδομάδα και μου είπαν: «Ρε συ, γράψε ότι κάθε ξημέρωμα και κάθε σούρουπο αυτές τις τελευταίες ημέρες, για να μην τους δει ίσως πολύς κόσμος, κάτι περίεργοι με τζιπ που μιλάνε εγγλέζικα έρχονται, ανεβαίνουν εδώ στα βουνά με κάτι όργανα και μετρητές στα χέρια και κάτι ψάχνουν στη γη.Για μάθε ρε, τι είναι αυτοί οι τύποι γιατί σίγουρα έχουν έρθει εδώ κάτι να μας αρπάξουν».

Παγκόσμια έρευνα της Nielsen: Οι Έλληνες ανάμεσα στους πέντε πιο απαισιόδοξους λαούς του κόσμου


Παγκόσμια έρευνα της Nielsen: Οι Έλληνες ανάμεσα στους πέντε πιο απαισιόδοξους λαούς του κόσμου
Στις 5 πιο απαισιόδοξες χώρες του πλανήτη βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα της Nielsen για την καταναλωτική εμπιστοσύνη στο τρίτο τρίμηνο του 2012. Και αυτό παρά τη μικρή βελτίωση του δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης λόγω της αναζωπύρωσης των προσδοκιών μετά τις εκλογές του Ιουνίου.

Αθωώθηκε ο Κώστας Βαξεβάνης!


Αθωώθηκε ο Κώστας Βαξεβάνης!
Τελικά, η Ελληνική "Δικαιοσύνη" της διαπλοκής, δεν ΤΟΛΜΗΣΕ, μπροστά στη γενική και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο κατακραυγη και στα στοιχεία που προέκυψαν στο μεταξύ, να βγάλει καταδικαστική απόφαση για τον θαρραλέο δημοσιογράφο. 

Κυνική ομολογία Μέρκελ: Εθνική ανεξαρτησία με χρέος άνω του 80% δεν υπάρχει!


Κυνική ομολογία Μέρκελ: Εθνική ανεξαρτησία με χρέος άνω του 80% δεν υπάρχει!
Είμαστε ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ και με τη βούλα! Το ομολόγησε η Γερμανίδα καγκελάριος με θράσος, αναίδεια, περιφρόνηση και ύφος χιλίων καρδιναλίων! Δεν είμαστε πλέον ούτε ...συνεταίροι, ούτε συμμετέχουμε ισότιμα πουθενά! Απλώς, είμαστε ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ!

Pravda: Η Ελλάδα αν δώσει το πράσινο φως τότε Ρωσικά χρήματα θα έρθουν


Pravda: Η Ελλάδα αν δώσει το πράσινο φως τότε Ρωσικά χρήματα θα έρθουν
Πριν από δύο χρόνια, η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία να βγει από την κρίση με τη βοήθεια της Ρωσίας.
Σήμερα, ρωσικές επενδύσεις στη χώρα αναπτύσσονται και δίνουν ανάσα στις οικονομίες πολλών περιοχών της Ελλάδας, όπως οι βόρειο-ανατολικές περιοχές. Οι Ρώσοι επενδυτές προσελκύονται κυρίως από φθηνά ακίνητα, τουρισμό και ιδιοκτησία που μπορούν να αγοράσουν από το κράτος.«Η Ελλάδα θα πρέπει να δώσει μόνο στη Ρωσία το πράσινο φως, και τότε Ρωσικά χρήματα θα έρθουν», δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης, ένας επιχειρηματίας και ο πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Δημόσιων Οργανισμών της Ρωσίας, δήλωσε.

Ρέσλερ: Όλη η βοήθεια προς την Ελλάδα μέσω δεσμευμένου λογαριασμού!!! Συνεπώς θα μας τα δώσουν… Αλλά θα τα ελέγχουν οι δανειστές!


Ρέσλερ: Όλη η βοήθεια προς την Ελλάδα μέσω δεσμευμένου λογαριασμού!!! Συνεπώς θα μας τα δώσουν… Αλλά θα τα ελέγχουν οι δανειστές!
Σοκ και έντονο προβληματισμό στην Αθήνα προκαλεί για μια ακόμη φορά ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας και αντικαγκελάριος της χώρας, Φίλιπ Ρέσλερ, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε το απόγευμα τη Τρίτης τόνισε ότι όλη η μελλοντική βοήθεια προς την Ελλάδα θα πρέπει αν πληρωθεί μέσω ενός δεσμευμένου λογαριασμού.

Ζήτω η ελεύθερη μετακίνηση οπαδών


Βλέποντας το βίντεο από τους οπαδούς της Boca, πηγαίνοντας προς το ντέρμπυ, πραγματικά μελαγχόλησα αναπολώντας στιγμές πάθους, έντασης και συναισθημάτων...

Τα λιπαρά ψάρια ασπίδα προστασίας από εγκεφαλικά


Τα λιπαρά ψάρια ασπίδα προστασίας από εγκεφαλικά
Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι δυο μερίδες λιπαρών ψαριών την εβδομάδα μπορούν να απομακρύνουν τον κίνδυνο του εγκεφαλικού. Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα λιπαρά ψάρια όπως ο σολομός και οι σαρδέλες, χάρη στα ιχθυέλαια που περιέχουν, αποδεικνύονται ευεργετικά για τα αγγεία που αιματώνουν την καρδιά και τον εγκέφαλο. 

Η χαμένη Ατλαντίδα εντοπίστηκε στο Τρίγωνο των Βερμούδων


Η χαμένη Ατλαντίδα εντοπίστηκε στο Τρίγωνο των Βερμούδων

Καναδοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι βρήκαν την Χαμένη Ατλαντίδα στο Τρίγωνο των Βερμούδων, σε βάθος 183 μέτρων.
Η πόλη βρίσκεται 183 μέτρα κάτω από τον ωκεανό και η ομάδα των ερευνητών με επικεφαλής τους Weinzweig και Zalitzki είναι πεπεισμένοι ότι είναι η Ατλαντίδα – η χαμένη πόλη για πάνω από 10.000 χρόνια.
ένα υποβρύχιο ρομπότ κατέγραψε ερείπια κτιρίων, τέσσερις γιγάντιες πυραμίδες και κάτι που μοιάζει με άγαλμα Σφίγγας.

Μαθητές απαντούν στη Χρυσή Αυγή για τον Σχορτσιανίτη. Βίντεο


Μαθητές απαντούν στη Χρυσή Αυγή για τον Σχορτσιανίτη. Βίντεο
Οι αντιδράσεις για τη δήλωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου, για τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη συνεχίζονται και αυτήν τη φορά τον… λόγο πήρε ο Συντονιστικός Αγώνας Σχολείων, φτιάχνοντας ένα βίντεο «απάντηση» στα περί μη ελληνικότητας του διεθνούς σέντερ του Παναθηναϊκού.

Σπόροι της Καταστροφής: Η Κρυφή Ατζέντα της Γενετικής


Συγκλονιστικά στοιχεία από το βιβλίο του F. William Engdahl για τα Γενετικώς Μεταλλαγμένα Τρόφιμα
της Αλίκης Στεφάνου

Τα τελευταία 3-4 χρόνια έχει υπάρξει ένας αριθμός βιβλίων, εγγράφων και άρθρων που αφορούν στους κινδύνους των Γενετικώς Τροποποιημένων Σπόρων ( Γ.Τ.Σ ).
Στην πλειοψηφία τους εστιάζουν στις ζημιογόνες επιδράσεις στην υγεία και στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.
Σχεδόν κανένα όμως δεν αναφέρεται στις γεωπολιτικές επιπτώσεις των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και ιδιαίτερα στη δημιουργία αυτών των σπόρων σαν όπλο μαζικής καταστροφής. 

Ο Μυστικός Κόσμος των Σούπερ Μάρκετ, τα Φθηνά Προϊόντα και τα Καρτέλ

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο Έλληνας πρέπει να αντιμετωπίσει από τη μία ως πολίτης σήμερα την «22η φορολογική επιδρομή» και από την άλλη ως καταναλωτής τα αφανή καρτέλ που υφαίνουν για τα καλά εδώ και αρκετές δεκαετίες σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο τον μύθο της ελεύθερης αγοράς απομυζώντας και το τελευταίο λεπτό του ευρώ που διαθέτει.

Γιώργος και Λέων, οι ιστορίες δύο αστέγων στην «καρδιά» της Αθήνας .


Ζουν κάτω από γέφυρες, σε εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, σε στοές, σε πιλοτές πολυκατοικιών. Η εικόνα μιας Αθήνας που μας θλίβει, μας θυμώνει, μας εξοργίζει. Ο Γιώργος και ο Λέων-που μιλούν στο in.gr- θεωρούν τους εαυτούς τους λίγο πιο «προνομιούχους» από τους άλλους άστεγους, καθώς φιλοξενούνται στον ξενώνα της «Κλίμακας». Άνθρωποι της διπλανής πόρτας με όνειρα και φιλοδοξίες, με άποψη και φωνή που λέει αλήθειες σκληρές. Οι ιστορίες τους δυνατές, αληθινές και επίκαιρες όσο ποτέ….

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Δέσμευσαν τους λογαριασμούς του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.



Άνω κάτω έχει κάνει το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων η απόφαση Εβραϊκής εταιρίας να διεκδικήσει χρήματα από λογαριασμό νερού που υποτίθεται ότι χρωστούσε το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο από το 1967. Αποκλειστικό ρεπορτάζ Μαρία Γιαχνάκη Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του www.briefingnews.gr το χρέος τους το υπολόγισε η εταιρία 9 εκατομμύρια ...

Μοντέλο Δανίας: φόροι στα λιπαρά



Στη Δανία έβαλαν φόρους στα λιπαρά και έπεσαν τα έσοδα. Και οι δικοί μας φωστήρες είναι σίγουροι ότι αυξάνοντας τους φόρους θα βγάλουν περισσότερα. Αμ δε. Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος. Ο Έλληνας δεν έχει άλλο «λίπος» να δώσει. Σε λίγο δεν θα έχει ούτε ζάχαρη, αυγά και μακαρόνια. Για κρέας δεν το συζητάω. Ήδη ξέρω αρκετούς που κάνουν υποχρεωτικά «υγιεινή διατροφή» με όσπρια. Μοντέλο Δανίας: φόροι στα λιπαρά Αν παρακολουθεί κανείς από κάποια απόσταση την ελληνική...

Δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη αλλαγή κυβέρνησης, αλλά για την ανατροπή ενός καθεστώτος που επιβιώνει με εγκληματικές κυβερνήσεις.


Γράφει ο Γιώργος Παπανικολάου Μας λένε ότι χρειαζόμαστε τη δόση γιατί αλλιώς θα ζήσουμε τα χειρότερα. Και κάποιοι τους πιστεύουν Ποιους; Αυτούς που πάντα έπεφταν έξω στις προβλέψεις των αποτελεσμάτων της πολιτικής τους. Μας λένε ότι πρέπει να ματώσουμε. Ποιοι; Αυτοί που δεν έχουν ανάγκη,...

Καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση ο Αγούδημος


Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών χωρίς αναστολή και χρηματική εγγύηση 15.000 ευρώ από το πρώτο μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά
ο πλοιοκτήτης της κοινοπραξίας GΑ Ferries, Γεράσιμος Αγούδημος για τις οφειλές του προς το ΝΑΤ (Ταμείο Ναυτικών), οι οποίες φτάνουν τις 970.000 ευρώ!

ΕΜΥ – ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ!


ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΟΠΙΚΑ ΤΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ :

Γκάφα: Μέτρησαν λάθος στη Βουλή, δεν πέρασε ούτε το άρθρο 4 του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις


Γκάφα: Μέτρησαν λάθος στη Βουλή, δεν πέρασε ούτε το άρθρο 4 του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως το προεδρείο της Βουλής ανακοίνωσε λάθος το


 αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το άρθρο 4 του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις. Με 146 «ναι» το άρθρο τελικά δεν ψηφίστηκε αφού το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ έδωσαν «γραμμή» να καταψηφιστεί. Αφορά τη συντεχνία των μηχανικών.

Γιατί είπαμε ότι συνελήφθη ο Καρατζαφέρης; Δείτε το επίμαχο δελτίο με τις αποκαλύψεις – βόμβα για τα CDS διά στόματος Ζωής Γεωργαντά!


Γιατί είπαμε ότι συνελήφθη ο Καρατζαφέρης; Δείτε το επίμαχο δελτίο με τις αποκαλύψεις – βόμβα για τα CDS διά στόματος Ζωής Γεωργαντά!
Ο Σπύρος Καρατζαφέρης συνελήφθη με πρόφαση τα έγγραφα των ψευδώνυμους. Είναι αυτός ο λόγος; Δείτε το ντοκουμέντο της εκπομπής με τις τρομερές αποκαλύψεις για τα CDS και τι λέει η Ζωή Γεωργαντά.


“Έγινε αχαλίνωτη κερδοσκοπία εις βάρος της Ελλάδας με τα CDS. Αυτοί που αγόρασαν CDS το φθινόπωρο του 2009, κέρδισαν γύρω στα 26 δις!”.

Η Φινλανδία τινάζει την Ευρώπη στον αέρα;

Η Φινλανδία τινάζει την Ευρώπη στον αέρα;
Κατά τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς τα δεινά της ευρωζώνης έχουν ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια μας, οι διεθνείς επενδυτές έχουν πάθει ψύχωση με μια μικρή χώρα στην άκρη της περιοχής: την Ελλάδα. 
Αλλά καλά θα κάνετε να παρακολουθείτε και ένα άλλο ψαράκι στη λίμνη: τη Φινλανδία. Γιατί στη Φινλανδία, που δεν έχει δημιουργήσει πολύ δράμα, ακριβώς επειδή είναι ένα από τα ισχυρότερα μέλη της ευρωζώνης, βρίσκονται σε εξέλιξη κάποιες συναρπαστικές συζητήσεις. Πιο συγκεκριμένα, καθώς η κρίση της ευρωζώνης εξελίσσεται, κάποιες φινλανδικές επιχειρήσεις και κυβερνητικά στελέχη αναλογίζονται την έξοδο από την νομισματική ένωση.

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Αγνοείται πλοίο που μεταφέρει 700 τόνους χρυσού

Αγνοείται πλοίο που μεταφέρει 700 τόνους χρυσού

Ρωσικό πλοίο χάθηκε ενώ μεταφέρει μεταφέρει 700 τόνους

μετάλλευμα χρυσού και εννέα μέλη πλήρωμα, χάθηκε στον Ειρηνικό Ωκεανό, κοντά στις ρωσικές ακτές.

Εικόνες αποκάλυψης σε Νέα Υόρκη απο τον τυφώνα Σάντυ - Νεκρούς και καταστροφές άφησε πίσω ( pics&vid )



Εικόνες αποκάλυψης σε Νέα Υόρκη απο τον τυφώνα Σάντυ - Νεκρούς και καταστροφές άφησε πίσω ( pics&vid )



Το πρώτο φως της μέρας αποκάλυψε βιβλικές
εικόνες καταστροφής. Σπίτια κατεστραμμένα. Αυτοκίνητα "θαμμένα" κάτω από δέντρα. Πινακίδες να έχουν πέσει στους δρόμους. 
Οι νεκροί έφτασαν τους 17  και ανάμεσά τους και δυο παιδιά ηλικίας 11 και 13 ετών. 



Από σήμερα «δεν πληρώνουμε χωρίς απόδειξη»

Από σήμερα «δεν πληρώνουμε χωρίς απόδειξη»
Σε ισχύ τίθεται από σήμερα η προωθούμενη από το υπουργείο Οικονομικών ρύθμιση «δεν πληρώνω χωρίς απόδειξη».

Η Νότια Ευρώπη Ξεσηκώνεται

Η Νότια Ευρώπη Ξεσηκώνεται

ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ!
NO MONTI, NO RAJOY!
Με πανό, πλακάτ, σπρέι, αυγά και χωρίς επεισόδια κατέβηκαν στους δρόμους της ιταλικής πρωτεύουσας χιλιάδες κόσμου αντιδρώντας στις πολιτικές λιτότητας στην ημέρα «Νο Monti».Δυναμικό «παρών» έδωσαν χιλιάδες Ισπανοί και στους δρόμους της Μαδρίτης, μετά την παρουσία του ισπανικού προϋπολογισμού στη Βουλή προ ημερών.

Μικροσυμπλοκές σε πόλη στη βόρεια Ιταλία, κοντά σε σημείο που μιλούσε ο Ιταλός πρωθυπουργός.

Στο αυτόφωρο με χειροπέδες...

Στο αυτόφωρο με χειροπέδες...
Στο αυτόφωρο με χειροπέδες οι δύο γυναίκες που μήνυσαν τον Γ. Παπανδρέου για εσχάτη προδοσία (Βίντεο και φωτογραφίες)Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν χθες οι γυναίκες που στις 22 Μαρτίου του 2011, καταγράφοντας όλες τις προδοτικές όπως τις ανέφεραν, πράξεις του Γιώργου Παπανδρέου του έκαναν μήνυση, στέλνοντας τον ίδιο και την κυβέρνηση στο Διεθνές δικαστήριο της Χάγης.

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

«Μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων θυσιάζεται στο όνομα του ευρώ»


«Μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων θυσιάζεται στο όνομα του ευρώ»
Τη θέση πως μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, «δίνει επιτέλους ελπίδα», έξοδος που πρέπει να συνοδευτεί με μια διάσωση των τραπεζών, με επιδοτήσεις για ευαίσθητες εισαγωγές, ενώ θα πρέπει να υπάρχει και επιλογή για επιστροφή, διατυπώνει ο γνωστός Γερμανός οικονομολόγος και πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών του Μονάχου, Χανς-Βέρνερ Ζιν, σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ».

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ: ΑΣΚΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ



ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ: ΑΣΚΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ
Το ρωσικό Ναυτικό επιβεβαίωσε διά του εκπροσώπου του την κοινή άσκηση του ΠΝ και του ρωσικού αποβατικού στο Αιγαίο....
που αποκάλυψε το defencenet.gr την περασμένη Παρασκευή.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του στόλου της Μαύρης Θάλασσας πλωτάρχη Вячеслав Трухачев "Ένα από τα σενάρια της άσκησης που πραγματοποιούν τα 2 πλοία είναι η παρακολούθηση των πολιτικών αεροσκαφών και η αντιδράσεις σε περίπτωση ασύμμετρων απειλών καθώς επίσης....

Αλλάζουν τα κριτήρια χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης


Την αλλαγή των εισοδηματικών κριτηρίων για την χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης εξετάζει η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να αυξηθεί ο αριθμός των δικαιούχων που θα πάρουν επιστροφή. Το εισοδηματικό όριο για τον άγαμο είναι το ετήσιο εισόδημα των 14.000 ευρώ, αλλά εξετάζεται να αυξηθεί στις...

Φρικιαστικά προγράμματα των ΗΠΑ για όσους αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση.!!! Nέα Τάξη Πραγμάτων



Φρικιαστικά προγράμματα των ΗΠΑ για όσους αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση Αποκαλύψεις από την κ. ΑΛΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ - F.E.M.A και Πρόγραμμα REX 84. Τι ετοιμάζουν οι ΗΠΑ? Δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης, παραγγελία εκατοντάδων χιλιάδων φερέτρων και....

Το μυστικό της... αιωρούμενης πέτρας

Ένας τεράστιος βράχος σε ένα χωριό της Αλ-Hassa στην ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ αιωρείται 11 εκ. από το επίπεδο του εδάφους μια φορά το χρόνο κατά τη διάρκεια του μήνα Απριλίου και παραμένει στην ... 

«Στεγνώνει» η αγορά από φάρμακα - Έρχονται κινητοποιήσεις φαρμακοποιών


«Στεγνώνει» η αγορά από φάρμακα -  Έρχονται κινητοποιήσεις φαρμακοποιών

Αυξάνονται, δραματικά , οι ελλείψεις φαρμάκων στην αγορά, οι οποίες
σύμφωνα με τους φαρμακοποιούς, οφείλονται  στη μη εκτέλεση παραγγελιών των εταιρειών, λόγω των χαμηλών τιμών που δεν αποδέχονται οι φαρμακοβιομηχανίες και και στην  στην άρνηση υλοποίησης της υπουργικής απόφασης για πίστωση 60 ημερών προς τις φαρμακαποθήκες.

Γιούχαραν άγρια και έδιωξαν τον ΓΑΠ από εστιατόριο του Βερολίνου (video)

Γιούχαραν άγρια και έδιωξαν τον ΓΑΠ από εστιατόριο του Βερολίνου (video)
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Γ. Παπανδρέου κατά την επίσκεψή του
 σε εστιατόριο στο Βερολίνο όταν τον αντιλήφθηκαν θαμώνες. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το «ντου» που του έκαναν και πως τον ανάγκασαν να φύγει:

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Το έπος του 1940 μπορεί να μας δώσει διδάγματα;


Γράφει ο Μακεδών

Το 1940 υπήρχε πνευματική ηγεσία που όρθωσε το ανάστημά της και ηγήθηκε του λαού. Ποιοι είναι σήμερα οι διανοούμενοι που μπορούν να εμπνεύσουν τον λαό;

Δεν θα αναφερθώ στα συνήθη συμπεράσματα που εξάγονται από τους λόγους των ομιλητών κατά τις επετείους. Θα επαναφέρω απλώς στο φως κάποια στοιχεία λησμονημένα και αχρησιμοποίητα κατά την κρίση που διερχόμαστε.

«Ξεφτελισμένο πολιτικό σίχαμα»;



Δημόσια επιστολή προς τον κουμπάρο και φίλο του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Βασίλη Οικονόμου στέλνει μέσω του blog του ο Χάρρυ Κλυν εξαπολύοντας απίστευτους χαρακτηρισμούς προς το Φώτη Κουβέλη. Μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ “ξεφτελισμένο πολιτικό σίχαμα”.

Μόνο αν μας χωρίσουν μπορούν να μας νικήσουν...


Κοιτάζω την χώρα μου, την άλλοτε περήφανη να έχει ξεπέσει και από αρχόντισσα τιμημένη και ξακουστή, σήμερα την βλέπω να ξεπέφτει σαν πόρνη και να κυλιέται στα βρωμερά σεντόνια του νεκροκρέβατού της, στο πορνείο της ζωής και στο απόκαμα της ιστορίας, όπου οι νταβάδες ορίζουν την αξία του καθενός και αποφασίζουν -κατά το πώς τους ίδιους συμφέρει- με ποιο βδέλυγμα θα κοιμηθεί η άλλοτε όμορφη κυρά, πόσες φορές θα φτύσει την ψυχή της για την βρωμιά που λούζεται η ίδια, για την ατιμία που περνάνε τα παιδιά της…

Κυκλοφορεί σε αρκετές ακόμα χώρες ανάμεσά τους και η Ινδία

Στις 2 Νοεμβρίου το iPhone 5 στην Ελλάδα

Την επόμενη Παρασκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει επιτέλους το iPhone 5 στην χώρα μας. Αν και οι αρχικές φήμες ήθελαν την κυκλοφορία του στην τρίτη «ομάδα» χωρών να πραγματοποιείται την Παρασκευή 26 του Μήνα, οι Economic Times αποκάλυψαν θα γίνει τελικά στις 2 Νοεμβρίου, ενώ το MacRumors και το iPhoneHellas αναφέρουν πως ανάμεσα στις χώρες τις κυκλοφορίας είναι και η Ελλάδα.

Της Κρήτης πόσο κάνουν; ,Θα τα δώσουμε στην… Μέρκελ;



Ο διευθυντής της Υπηρεσίας Ενέργειας του υπουργείου Εμπορίου στην Κύπρο, Σόλων Κασίνης, εκτιμά ότι τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ ανέρχονται σε συνολικά 60 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια.

Όταν οι άντρες…εκτιμούν τις γυναίκες!


Πέρασε ο καιρός που οι γυναίκες ήταν το «ασθενές» φύλο και οι άντρες έκαναν όλες τις βαριές δουλειές, και οι φωτογραφίες που θα δείτε στη συνέχεια αποδεικνύουν και με το παραπάνω του λόγου το αληθές. 

ΞΥΠΟΛΗΤΗ σημαιοφόρος παρέλασε μπροστά στους επίσημους!


Ξυπόλυτη σημαιοφόρος παρέλασε στο Σύνταγμα μπροστά στους επίσημους!

Το πρωτότυπο στιγμιότυποκατέγραψε ο δημοσιογράφοςΜάκης Συνοδινός, ο οποίος ανέβασε τη φωτογραφία στο λογαριασμό του στο twitter.
Δείτε τη φωτογραφία:

Συγκλονιστική επιστολή στρατιωτικού στον Πρόεδρο της Δημοκρατρίας


Μια συγκλονιστική επιστολή ενός επιλοχία του Ελληνικού Στρατού που αύριο θα παρελάσει στην Θεσσαλονίκη ,δείχνει το κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Διεθνής διασυρμός. Οργισμένη η Κριστίν Λαγκάρντ δίνει έκτακτη συνέντευξη τύπου. Τα ξένα ΜΜΕ για την σύλληψη του Κώστα Βαξεβάνη.


Διεθνής διασυρμός για την κυβέρνηση Σαμαρά. Πλησιάζει η ώρα που οι Έλληνες πολιτικοί θα συλλαμβάνονται για συγκάλυψη φοροφυγάδων με το που πατάνε τα πόδια τους στο αμερικανικό έδαφος.