Social Icons

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΥΡΟΣ - Το Αρχαίο Ελληνικό Ποδόσφαιρο

ΕΠΙΣΚΥΡΟΣ - Το Αρχαίο Ελληνικό Ποδόσφαιρο
Επίσκυρος:" ό, παιδιά τις, διά σφαίρας", " ό, μέ τά πολλών, σφαιρισμός " (Ησυχ.) {Από το Ομηρικό Λεξικό των LIDDEL & SCOTT}. Δηλαδή " αυτός που παίζει με τη σφαίρα (μπάλλα) " ή " αυτός που παίζει με πολλούς τη σφαίρα (μπάλλα)". Στην αγγλική μετάφραση του ίδιου Λεξικού λέει: Επίσκυρος = Ballgame, football or rugby.

Γερμανική φαρμακοβιομηχανία «μας κλέβει» το Τσάι του Βουνού




Το κρητικό 
τσάι του βουνού ή μαλοτήρα ενδέχεται να αλλάξει…πατρίδα στο άμεσο μέλλον, αφού γερμανική εταιρία ανακάλυψε τις θεραπευτικές του ιδιότητες και προσπαθεί να το παράγει στη Βουλγαρία και να το εκμεταλλευτεί στη συνέχεια ανάλογα.

Δήμαρχος κάνει απεργία πείνας ζητώντας χρήματα για την πόλη του



Ο δήμαρχος μιας φτωχής κωμόπολης κοντά στο Παρίσι έστησε μια σκηνή έξω από το κοινοβούλιο και πραγματοποιεί απεργία πείνας, ζητώντας κατεπείγουσα χρηματοδότηση από τη γαλλική κυβέρνηση γιατί η οικονομική κρίση σπρώχνει στην καταστροφή δεκάδες πόλεις σαν τη δική του.

Είναι επικίνδυνα για την υγεία τα ενεργειακά ποτά;


Το υπουργείο τροφίμων και φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), δημοσίευσε περιστατικά θανάτων που συνέβησαν μετά την κ
ατανάλωση των ενεργειακών ποτών Monster. Μεγάλο μέρος της ανησυχίας για την κατανάλωση τέτοιου είδους ποτών, οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητα τους σε καφεΐνη, η περιεκτικότητα της οποίας δεν ρυθμίζεται, καθώς έχουν χαρακτηριστεί ως συμπληρώματα διατροφής.

ΔΝΤ: Η δόση είναι αυτοκτονία, μην την πάρετε!!!


ΔΝΤ: Η δόση είναι αυτοκτονία, μην την πάρετε!!!
Και έτσι απλά το ΔΝΤ εκθέτει όλους όσους ψήφισαν τα Μνημόνια θεωρώντας ότι σώζουν την χώρα…Ενώ η Ελλάδα αγωνιά για την άμεση εκταμίευση της δόσης των 31,3 δισ. ευρώ, το ΔΝΤ προειδοποιεί με ειδική νότα την κυβέρνηση να μην πάρει τη δόση, υποστηρίζοντας ότι αυτό θα οδηγήσει σε...αργό θάνατο της οικονομίας και ότι μοναδική σωτηρία είναι μια συνολική λύση του προβλήματος, με νέο κούρεμα χρέους.

Νέο φάρμακο για τον πονοκέφαλο….. επαναστατικό !!! (VIDEO)


Τι είπε ο άνθρωπος...απίστευτο...!!!!!!


ΤΣΕΝΑΙ > "ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ...ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ"


Έρχεται ως αρχηγός στο "Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων"για να διεκδικήσει τη μισή Ελλάδα! Για όσους ξεχνούν εύκολα ή κάνουν πως δεν θυμούνται, είναι ο Οδυσσέας Τσενάι, οπού το 2003 τα ΜΜΕ τον έκαναν διάσημο για το εάν τελικά θα έπρεπε, ο τότε νεαρός Αλβανός να κρατήσει την Ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΕΙΠΕ... ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ, ΟΥΤΕ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ....

Η τελευταία λέξη που θα ακουστεί στη Γη θα είναι…ΕΛΛΗΝΙΚΗ


‎"Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.
Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.
Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη…

«Ανεπιθύμητο πρόσωπο» η Μέρκελ στην Πορτογαλία


«Ανεπιθύμητο πρόσωπο» η Μέρκελ στην Πορτογαλία
Ανοιχτή επιστολή στην οποία χαρακτηρίζουν την Ανγκελα Μέρκελ «ανεπιθύμητο πρόσωπο» υπογράφουν 100 πορτογάλοι καλλιτέχνες και διανοούμενοι εν όψει της επίσκεψης της καγκελαρίου στη Λισσαβόνα, τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου.... 

Η μισή Ελλάδα «μπλεγμένη» στους ιστούς του διαδικτύου


Η μισή Ελλάδα «μπλεγμένη» στους ιστούς του διαδικτύου
Το Διαδίκτυο έχει «τρυπώσει» πλέον στο 53,6% των ελληνικών νοικοκυριών σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.). Στην πλειοψηφία τους αυτές οι συνδέσεις και πιο συγκεκριμένα το 98,4% είναι ευρυζωνικές. 

Λύθηκε ο γρίφος του Κίσιντζερ: Αυτός είναι το αφεντικό της Ευρώπης!..


Λύθηκε ο γρίφος του Κίσιντζερ: Αυτός είναι το αφεντικό της Ευρώπης!..
Όταν οι ΗΠΑ θέλουν να μιλήσουν με την Ευρώπη για την κρίση χρέους στην Ευρωζώνη… ποιόν αριθμό καλούν; Οι δύο κορυφαίες απαντήσεις είναι το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Κεντρκή Τράπεζα στη Φρανκφούρτη! Ο οικονομολόγος Ζαν Πισανί – Φερί έχει ανακαλύψει την απάντηση στον γρίφο του Χένρι Κίσιντζερ... «Οταν θέλω να μιλήσω στην Ευρώπη, ποιον αριθμό καλώ»....

Υπάλληλοι της Βουλής: «Δεν είμαστε golden boys»

Υπάλληλοι της Βουλής: «Δεν είμαστε golden boys»
Απάντηση σε όσα ακούγονται το τελευταίο διήμερο για τη μισθολογική τους κατάσταση, με αφορμή όσα συνέβησαν Βουλή μετά την τροπολογία Στουρνάρα κατά την ημέρα ψήφισης του νέου Μνημονίου, δίνουν οι υπάλληλοι της Βουλής, με ανακοίνωσή του Συλλόγου τους.

Βρέθηκε ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ στην Μ. ΠΥΡΑΜΙΔΑ;

Βρέθηκε ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ στην Μ. ΠΥΡΑΜΙΔΑ;
Ερευνητές άρχισαν εργασίες στους άξονες που οδηγούν προς τα πάνω από το θάλαμο της Βασίλισσας το 1993, ενώ η ρομποτική εξερεύνηση έγινε το 2002. Από τότε το έργο έχει εμποδιστεί από έναν αριθμό παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής αναταραχής που συμβαίνει στη χώρα. Ωστόσο, η κύρια πρόκληση ήταν να..

Φονικά όπλα πριν από 71.000 χρόνια, πολύ αρχαιότερα απ' ότι πιστεύαμε.

Φονικά όπλα πριν από 71.000 χρόνια, πολύ αρχαιότερα απ' ότι πιστεύαμε.




Εντοπίστηκαν στη Νότιο Αφρική ευρήματα που δείχνουν ότι ο προϊστορικός άνθρωπος είχε μάθει να φτιάχνει φονικά όπλα 6-11 χιλιάδες έτη νωρίτερα από ό,τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα. Η ανακάλυψη είναι σημαντική αφού θα πρέπει να αναθεωρηθούν τώρα....χρονολογικά οι εκτιμήσεις για την πορεία του ανθρώπου την προϊστορική εποχή.Η κρατούσα θεωρία αναφέρει ότι η ανάπτυξη τεχνολογίας εξόντωσης (βέλη, τόξα, κ.α.) επέτρεψε τη μετανάστευση και εξάπλωση του ανθρώπου σε όλο τον πλανήτη. Τα φονικά όπλα είναι σύμφωνα με τους ειδικούς εκείνα που εκτός των άλλων βοήθησαν τον Homo sapiens να «απαλλαγεί» από τους Νεάντερταλ. Τα νέα ευρήματα έχουν ηλικία 71 χιλιάδων ετών.

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Η αυτοδιάλυση του ΠΑΣΟΚ θα είναι η μεγαλύτερη προσφορά του προς την ελληνική κοινωνία.




Το κύριο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας είναι η κυριαρχία της ιδεολογίας του πασοκισμού, αυτή η οποία δυστυχώς έχει υιοθετηθεί από το σύνολο σχεδόν του πολιτικού δημοσιογραφικού συνδικαλιστικού επιχειρηματικού συνεταιριστικού πανεπιστημιακού φοιτητικού κόσμου της Ελλάδος, ακόμη και η συμπεριφορά των μεταναστών από το Πακιστάν είναι κατά κάποιον τρόπο πασοκοποιημένη.

Δεν θέλω να περάσει η οικονομική κρίση



Θέλω να μείνει για πάντα εδώ.

Για να εξαθλιωθούμε πλήρως.

Για να αποδειχθεί πόσο γελοία, μικρόψυχα, βολεμένα και χορτασμένα ανθρωπάκια απαρτίζουν τον ελληνικό λαό.

Για να αποδειχθεί πόσο δειλός και φοβισμένος λαός είμαστε.

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Χ Ο Υ Ν Τ Α !!!!!!!!!


Ο Μπαράκ Ομπάμα νικητής των εκλογών! Πίκρα στο στρατόπεδο του Ρόμνευ!


Ο Μπαράκ Ομπάμα νικητής των εκλογών! Πίκρα στο στρατόπεδο του Ρόμνευ!

Ο Μπαράκ Ομπάμα τελικά επανεξελέγη στην προεδρία των ΗΠΑ. Κέρδισε μια δεύτερη προεδρική θητεία καταφέρνοντας να επικρατήσει του μεγάλου αντιπάλου του Μιτ Ρόμνεϊ, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη μάχη που πάντως τελείωσε με καθαρή διαφορά σε επίπεδο εκλεκτόρων και με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να «κρατάει» την Πολιτεία του Οχάιο και να «κλειδώνει» τον αριθμό των 275 εκλεκτόρων που του εξασφάλισαν την επανεκλογή του.

Σήμερα κρίνεται το μέλλον των Ελλήνων!


Σήμερα κρίνεται το μέλλον των Ελλήνων!
Από 152 – 156 βουλευτές υπολογίζεται ότι θα ψηφίσουν τα μέτρα - Αγωνιώδεις προσπάθειες να περιοριστούν οι «αντάρτες»

Η κρισιμότερη ψηφοφορία των τελευταίων ετών πραγματοποιείται σήμερα το βράδυ στο ελληνικό Κοινοβούλιο. 

Οι 300 βουλευτές καλούνται να ψηφίσουν για το πιο δυσβάσταχτο πακέτο μέτρων που έχει γίνει ποτέ και αναμένεται να αλλάξει ριζικά τη ζωή του ελληνικού λαού.