Social Icons

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ηράκλειο: Είναι μια από τις 21 πιο «έξυπνες» πόλεις του κόσμου!


Με βάση τα κριτήρια αξιολόγησης του Οργανισμού Intelligent Community Forum (ICF) που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, ο δήμος Ηρακλείου Κρήτης είναι ανάμεσα στις 21 πιο «έξυπνες» -ψηφιακά- πόλεις του κόσμου!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥAegean: Η εξαγορά της Olympic εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα των 2 εταιριών.



«Η εξαγορά της Olympic Air από την Aegean ήταν κίνηση αναγκαιότητας,
προκειμένου, δύο αμιγώς ελληνικές εταιρείες, να καταστούν βιώσιμες, να μπορέσουν
να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της οικονομικής κρίσης και να αντιμετωπίσουν....

Οι ΗΠΑ διαψευδουν την παροχη βληματων Stinger σε ανταρτες στην Συρια.


http://strategyreports.files.wordpress.com/2012/10/tumblr_mazugeq5nv1qddb3no1_1280.jpg?w=606&h=405

Η πιθανολογούμενη προμήθεια MANPADS από τους αντάρτες θεωρείται υπεύθυνη για τις πρόσφτατες καταρρίψεις ιπτάμενων μέσων της Συριακής Αεροπορίας.

Δεν σου έφεραν απόδειξη; Φύγε, χωρίς να πληρώσεις !!!!



Από την ερχόμενη εβδομάδα οι καταναλωτές που δεν θα λαμβάνουν απόδειξη, θα μπορούν να φεύγουν από το κατάστημα χωρίς να πληρώνουν το λογαριασμό!

8 ιστοσελίδες που άλλαξαν για πάντα την ζωή μας!

Η τρόικα ζήτησε από τώρα να υποθηκευτούν τα έσοδα των κοιτασμάτων σε ειδικό λογαριασμό


Επιστροφή στο καθεστώς διεθνούς οικονομικού ελέγχου που επιβλήθηκε το 1897 μετά από την ήττα στον άτυχο ελληνοτουρκικό πόλεμο και της οικονομικής κρίσης του 1893, ζήτησε η Γερμανία και η τρόϊκα, κάνοντας ακόμα και τον ανέκαθεν υποχωρητικό στις αξιώσεις της.....

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΕΝ Βρέθηκαν οστά που ίσως να του ανήκουν

Βρέθηκαν οστά που ίσως να του ανήκουν

 
 
Οστά εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ερευνών στο σημείο που εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν στην Κω, και κάποια από αυτά ίσως να του ανήκουν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη».

Έναν γιατρό για τον άνθρωπο ρε παιδιά......


 


Σας παρακαλώ δείτε το βίντεο και μην γελάσετε...Τα πράγματα είναι σοβαρά........

Videos 1922, Σμύρνη, Αθήνα , Πειραιάς......


Το Βίντεο της Εβδομάδας: Νόμπελ Ειρήνης στην ΕΕ και πράσινα άλογα...


Τσόμσκι: Οι πολιτικές της ΕΕ καταστρέφουν την Ελλάδα

"Ο ελληνικός λαός δέχεται πιέσεις που υπερβαίνουν τις αντοχές του", σημείωσε σε συνέντευξή του στο «Dialogos Radio» ο διακεκριμένος καθηγητής του ΜΙΤ 

Ο καθηγητής επισημαίνει ότι ο ίδιος ο Μάριο Ντράγκι παραδέχθηκε ότι τα μέτρα που επιβάλλονται στην Ελλάδα καταστρέφουν το κοινωνικό κράτος

Η Ανθρωπότητα Πειραματόζωο (Ντοκιμαντέρ Ελληνικοί υπότιτλοι)

                        
Το 1993, οι εταιρείες κατασκευής κινητών τηλεφώνων ανέθεσαν στον αμερικανό καθηγητή Δρ. Κάρλο να μελετήσει τις επιπτώσεις των κινητών στην υγεία. Η έρευνα χρηματοδοτήθηκε με 28 εκατ. δολάρια από τις εταιρείες, κράτησε 6 χρόνια και τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικά:

ο Δρ. Κάρλο ανακάλυψε ότι η ακτινοβολία την οποία εκπέμπουν τα κινητά τηλέφωνα επηρεάζει σοβαρά το ανθρώπινο DNA και μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του εγκεφάλου και άλλες σοβαρές ασθένειες

Με 2% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ και στην δημοσκόπηση της Marc


Προβάδισμα 23,2% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι 21,3% της ΝΔ, δείχνει νέα δημοσκόπηση που διεξήγαγε η Marc για λογαριασμό του ALPHA. Η δημοσκόπηση παρουσιάστηκε στην εκπομπή «ALPHA Δημοσκόπηση» της Κάτια Μακρή.

Διαλύονται! Ο λαός πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του…

Η κατάσταση για την τρόικα της κυβέρνησης είναι πολύ άσχημη, παρόλο τον εξωραϊσμό που προσπαθούν να κάνουν τα δελτία ειδήσεων…
Δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής και Θεόδωρος Παραστατίδης, δηλώνουν ανοιχτά ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν τα νέα μέτρα. Βέβαια ειδικά με τους ΠΑΣΟΚους ποτέ δεν ξέρει κανείς και πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι.

Υπόδειγμα Έλληνα πολιτικού.

stathas_giannis.jpg

Τελικά δεν είναι όλοι ίδιοι ή αν το θέλετε πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Ο λόγος για τον βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Γιάννη Σταθά ο οποίος προσφέρει κάθε μήνα τον μισθό του από την θέση του στον ιδιωτικό τομέα στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Πολίτες κατά του Χρέους: Αύριο Τετάρτη 24/10/12 Γενική συνέλευση στο Πολύκεντρο


Οι Πολίτες κατά του Χρέους καλούν όλα τα μέλη και φίλους της κίνησης σε γενική συνέλευση στον χώρο του Πολύκεντρου Νεολαίας (κάτω από την Ανδρόγεω) την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 7μ.μ. με θέματα συζήτησης.....

"Ψήνονται" αυξήσεις στο αγροτικό ρεύμα


Κατά 25% θα αυξηθεί η τιμή στα εισιτήρια των μέσων μαζικής μεταφοράς από το νέο έτος, όπως προβλέπει το μνημόνιο. Επιβαρύνσεις έρχονται και για τους καταναλωτές ρεύματος.

Τσέλσι: Πρωταθλήτρια με παρελθόν, παρόν και μέλλον

Τσέλσι: Πρωταθλήτρια με παρελθόν, παρόν και μέλλον
Για τους πρωταθλητές Ευρώπης και πρωτοπόρους μέχρι στιγμής στην Premier League η φετινή χρονιά διαφέρει αρκετά από τις προηγούμενες. Αυτό γιατί φέτος οι μπλε , έχοντας κατακτήσει το πολυπόθητο ευρωπαϊκό τρόπαιο, τίτλο που λαχταρούσε διακαώς ο ιδιοκτήτης της ομάδας Roman Abramovic, ξεκίνησαν την σεζόν δαπανώντας πολλά χρήματα για την αγορά νεαρών ποδοσφαιριστών, θυμίζοντας έντονα τα πρώτα χρόνια του μεγιστάνα Ρώσου στην ομάδα, τότε που είχε στο τιμόνι της τον Jose Mourinho.

Το απαγορευμένο βίντεο των Ελλήνων Αρχαιολόγων: Χωρίς παρελθόν, δεν υπάρχει μέλλον!

Το Κεντριό Αρχαιολογικό Συμβούλιο απαγόρευσε να παιχτεί στην τηλεόραση το σποτ των Ελλήνων αρχαιολόγων.Ας το παίξουν όλα τα μπλογκς κι ας το διασπείρουμε μεταξύ μας για να το μάθουν όλοι παρακάμπτοντας την εξουσία που ξεπουλά τη χώρα κι αφήνει να αλωνίζουν οι πάσης φύσεως κλέφτες  στην επικράτεια της.Το βίντεο συνοδεύεται από ένα μήνυμα της Δήμητρας Κουτσούμπα, μέλους του ΣΕΑ και πρόεδρο του ΔΣ ΥΓ.

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο τάχθηκε κατά της προβολής από την τηλεόραση του τηλεοπτικού σποτ του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων που γυρίστηκε στο πλαίσιο της διεθνούς καμπάνιας του για την προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι πραγματικοί…O πολιτικός κόσμος στην Σουηδία μιλάει δημόσια για το θέμα! (βίντεο)













 

Πολιτικοί της Σουηδίας παραδέχονται επίσημα πως οι χημικοί αεροψεκασμοί (chemtrails) αποτελούν υπαρκτό θέμα και όχι σενάριο συνωμοσιολογίας...Σε δημοσίευμα της με τίτλο "Swedish official admits toxic 'chemtrails' are real, not a wild conspiracy theory", η σελίδα Natural News αναφέρει πως η αρχηγός του κόμματος των πρασίνων Pernilla Hagberg δήλωσε πως οι ομιχλώδης σαν νέφη λευκές γραμμές με τις οποίες σημαδεύουν τους μπλέ ουρανούς....αεροσκάφη δίχως διακριτικά ΔΕΝ είναι οι τυπικές γραμμές συμπυκνώσεως (contrails).

Σοφά λόγια ενός Ινδιάνου αρχηγου.






Στο πρώτο μου έτος στο Ηράκλειο, είχα διαβάσει σε μια εφημερίδα, για ένα γράμμα που είχε στείλει κάποιος αρχηγός μιας ινδιάνικης φυλής το 1850 περίπου, προς τον πρόεδρο της Αμερικής. Τα λόγια του Ινδιάνου, τα οποία αφορούσαν στην προστασία του περιβάλλοντος, οφείλω να ομολογήσω ότι με είχαν εντυπωσιάσει, τόσο για την σοφία τους, όσο και για το ότι είναι επίκαιρα όσο ποτέ. Το γεγονός αυτό το είχα ξεχάσει εδώ και πολύ καιρό, και ένα ντοκιμαντέρ στην κρατική τηλεόραση πριν μερικές μέρες, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Ινδιάνοι στην Αμερική, το έφερε ξανά στη μνήμη μου. Έτσι, σκέφτηκα στο σημερινό άρθρο να παραθέσω μέρος αυτού του γράμματος, που πραγματικά αξίζει να διαβάσει ο καθένας.

Ανεπάρκεια νερού; Τοποθετήστε εσωτερικά όργανα εξοικονόμησης υγρών

Έχοντας αναλάβει να σχεδιάσουν ένα μπουκάλι νερό για το ανθρώπινο γένος, εάν ήταν στα πρόθυρα της εξαφάνισης, οι σχεδιαστές της ομάδας Takram από το Τόκιο σχεδίασαν αντ’ αυτού κάτι άλλο. Η πρόταση τους αφορά μια σειρά από ρομποτικά «όργανα» τα οποία θα μπορούσαν να κρατήσουν τους ανθρώπους ζωντανούς, μόνο με 32ml νερού την ημέρα.

Τα φάρμακα τελείωσαν! Ηδη υπάρχει έλλειψη ινσουλίνης για τους διαβητικούς! Οι δοσίλογοι μας καταδίκασαν σε θάνατο!

Ο τίτλος του ρεπορτάζ θα μπορούσε να ήταν: ΕΙΣΤΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Αλλά των δοσίλογων που μας κυβερνούν το αυτί, δυστυχώς δεν ιδρώνει!

Ποτέ τα ράφια των φαρμακείων δεν ήταν τόσο άδεια. ...

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Kαταρρέει η δοσίλογη κυβέρνηση; «Κίνημα» Ρέππα-Σκανδαλίδη, για έξοδο του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση!


Kαταρρέει η δοσίλογη κυβέρνηση; «Κίνημα» Ρέππα-Σκανδαλίδη, για έξοδο του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση!

Ορυμαγδός εξελίξεων αναμένεται στο ΠΑΣΟΚ για το επόμενο διάστημα. Μάλλον οι εξελίξεις «τρέχουν» ήδη και μάλιστα με ρυθμούς ταχύτατους!

Μετά τις χτεσινές παρεμβάσεις των Α. Λοβέρδου και Μιχ. Χρυσοχοϊδη, οι οποίοι για μια φορά ακόμα αμφισβήτησαν βασικές επιλογές του Β. Βενιζέλου (μάλιστα ο Λοβέρδος εμμέσως πλην σαφώς επανέλαβε τα περί της συγκρότησης νέου φορέα, μετά την εκταμίευση της δόσης) στο παρασκήνιο εξελίσσεται μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία δύο ιστορικών στελεχών, του Δημ. Ρέππα και του Κ. Σκανδαλίδη, με δύο βασικούς άξονες:

Επιστροφή σε εικόνες Ψυχρού Πολέμου: ICBM πάνω σε τρένα εγκαθιστά η Ρωσία

Προάγγελο ενός νέου Ψυχρού Πολέμου αποτελεί η απόφαση της Ρωσίας να κατασκευάσει ένα σύστημα από τρένα φορείς διηπειρωτικών πυραύλων τα οποία θα κινούνται με
ασφάλεια στο απέραντο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού υπουργείου Άμυνας για τις Στρατηγικές Δυνάμεις της χώρας Συνταγματάρχης Vadim Koval η Ρωσία εξετάζει το σχέδιο για την ανασυγκρότηση της δύναμης που υπήρχε μέχρι και πριν από 8 χρόνια.

Η Χρηματιστηριακή Κρίση του 1929

Η Χρηματιστηριακή Κρίση του 1929

Το καλοκαίρι του 1929 η Αμερική ευημερούσε. Ο κόσμος δανειζόταν από τις τράπεζες για να παίξει στη Γουολ Στριτ. Ο δείκτης Ντόου Τζόουνς (DJIA) έφθασε στο υψηλότερο σημείο του, στις 381.17 μονάδες (3 Σεπτεμβρίου 1929). Οι χρηματιστηριακή αξία των μετοχών είχε αυξηθεί τόσο πολύ, που οι διορατικότεροι μιλούσαν για φούσκα έτοιμη να εκραγεί.

Η απάντηση του Βαξεβάνη στην αγωγή Τρέμη: "Συγνώμη, Όλγα!"


Πήραμε την αγωγή με την οποία ζητάς από ένα περιοδικό έρευνας, όπως το δικό μας, να σου καταβάλει 3 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση για όσα γράψαμε. Δεν μου έκανε καμιά εντύπωση η αξίωσή σου. Χρησιμοποιώντας τον νόμο του φίλου σου Βενιζέλου.....

Yπό 24ωρη παρακολούθηση το ηφαίστειο της Σαντορίνης!

Με αίτημα του ΟΑΣΠ διατίθεται πίστωση με σκοπό την τοποθέτηση επιστημονικών οργάνων
Με το χαρακτήρα του... κατεπείγοντος, αποφασίστηκε να τοποθετηθούν ειδικά επιστημονικά όργανα 24ωρης παρακολούθησης στο ηφαίστειο της Σαντορίνης.....

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ''ΚΑΙΝΕ'' ΤΟ ΛΙΠΟΣ;


Πολύ συχνά παρατηρείται σύγχυση μεταξύ των όρων βάρος και λίπος σώματος. Πολλοί ταυτίζουν τις δύο έννοιες ενώ στην πραγματικότητα το σωματικό λίπος είναι μέρος του συνολικού βάρους ενός ατόμου. Όταν ένα άτομο αυξάνει το σωματικό του βάρος, συνήθως....

Το Δίστομο και οι Γερμανικές αποζημιώσεις στην Washington Post

Στην Washington Post τo σημερινό Δίστομο και η άγρια σφαγή των 218 κατοίκων του από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής τον Ιούνιο του 1944! Η έγκυρη αμερικανική εφημερίδα με αφορμή την επίσκεψη της κ. Α. Μέρκελ στην Αθήνα ιχνηλατεί και καταγράφει τα αισθήματα των Ελλήνων για το Βερολίνο και διαπιστώνει - όπως λέει και στον τίτλο του εκτενούς άρθρο της - ότι....

«Ανοησίες» τα δημοσιεύματα ότι πεθαίνω, λέει ο Φιντέλ Κάστρο

Με όπλο το χιούμορ και με απόδειξη πρόσφατες φωτογραφίες του ο Φιντέλ Κάστρο διαψεύδει ως «υπερβολές» και «ανοησίες» δημοσιεύματα μεγάλων διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων ότι πεθαίνει.
Το άρθρο του Φιντέλ στην εφημερίδα «Γκράνμα» του Κομμουνιστικού Κόμματος συνοδεύεται από φωτογραφίες που δείχνουν τον ηγέτη της Κουβανικής επανάστασης να περπατάει στο ύπαιθρο μια ηλιόλουστη ημέρα σ' ένα μέρος που μοιάζει με αγρόκτημα.

Μέρκετινγκ υπέρ των μεταλλαγμένων στο βιβλίο βιολογίας της Γ’ Γυμνασίου


  Δεν έχει σημασία αν είμαστε υπέρ ή κατά των γενετικώς τροποποιημένων προϊόντων, σημασία έχει ότι η επιστημονική κοινότητα δεν έχει αποφανθεί όσον αφορά την ασφάλειά τους. Οσο για τις επαγγελίες των εταιρειών που τα παράγουν για τα καλά που θα φέρουν, στις περισσότερες περιπτώσεις διαψεύσθηκαν πλήρως. Γι’ αυτό, το βιβλίο της βιολογίας της Γ’ Γυμνασίου πρέπει να θεωρηθεί απαράδεκτο και αντιεπιστημονικό..

Σωματίδια νερού στην επιφάνεια της Σελήνης!


Η Σελήνη μπορεί να παράγει νερό
Αμερικανοί ερευνητές διαπίστωσαν την παρουσία σωματιδίων νερού στην επιφάνεια της Σελήνης. Η ανακάλυψη είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού
αλλάζει τα δεδομένα για την παρουσία του νερού στον φυσικό μας δορυφόρο..

OI ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΓΙΔΕΥΣΑΝ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΚΗΠΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ !!!

Για ποιο λόγο οι Τούρκοι ανανέωσαν τους μηχανισμούς ανατίναξης της Γέφυρας; - Πού αποσκοπούν αυτές οι ενέργειες; - Τι περιμένουν και ετοιμάζουν; “Για την αποφυγή ταλαιπωρίας των πολιτών που... .

Ένα στα δέκα Ελληνόπουλα εγκαταλείπει το δημοτικό λόγω κρίσης!

Οριστικά κλείνει ο κύκλος του σχολείου για εκατοντάδες Ελληνόπουλα λόγω της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα Η νέα μαθητική χρονιά βρήκε αρκετά παιδιά εκτός...

Παραγωγή βενζίνης από… φρέσκο αέρα!!!

Η μικρή βρετανική εταιρία με την εύγλωττη ονομασία Air Fuel Synthesis , σύμφωνα με τη βρετανική Independent, χρησιμοποιεί μια επαναστατική τεχνολογία και έχει καταφέρει να παράγει πέντε λίτρα βενζίνης από τον Αύγουστο, όταν έθεσε σε λειτουργία μια μικρή μονάδα που παράγει καύσιμα από διοξείδιο του άνθρακα και υδρατμούς του αέρα.

Αιχμές Spiegel κατά Α. Σαμαρά



Εντυπωσιακά πολλοί φίλοι και γνωστοί του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αποκτούν αυτόν τον καιρό επικερδείς θέσεις εργασίας, ακόμα και αν δεν είναι πολύ κατάλληλοι γι΄ αυτές, γράφει, με καυστικό τρόπο, το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel. Για παράδειγμα, αναφέρει το περιοδικό, πρόσφατα ο …

Τι είναι οι μηχανισμοί στήριξης ESM και EFSF;

Στην δυσχερή οικονομική κρίση που βιώνει η Ευρωπαϊκή Ένωση και συγκεκριμένα ο ευρωπαϊκός νότος, τα κράτη του οποίου δέχονται μία πρωτοφανή οικονομική πίεση που απειλεί με διάλυση το κοινωνικό πρόσωπο των κρατών, αλλά και με απόλυτη κατάρρευση της εσωτερικής τους οικονομίας, δημιουργήθηκαν δύο μηχανισμοί στήριξης προκειμένου -να υπάρξει μία «αντίσταση» προς τις δυνάμεις εκείνες που φαίνεται πως βρήκαν τον τρόπο και έκαναν την κρίση ευκαιρία για να αποκομίσουν τεράστια κέρδη, αλλάζοντας όμως ριζικά το πρόσωπο της Ευρώπης.
ESM

Ας βγούμε για να ξαναβρούμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια


Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν  
Ας βγούμε από το ευρώ και ας σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές. Και ας πεινάσουμε όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι ξένοι και οι έλληνες δοσίλογοι των καναλιών.

Όλοι λένε ότι θα σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές, αλλά έκατσε κανείς από εσάς να σκεφτεί τι ακριβώς εισάγουμε και τι ακριβώς να πάψει να έρχεται στην Ελλάδα;

Δύο "απόψεις" για τα μέτρα στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Δύο "απόψεις" για τα μέτρα στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου
Η Περιφέρεια φέρεται να θέλει "χαλαρά" μέτρα, ενώ η τοπική ΕΛ.ΑΣ., αναμένοντας αντιδράσεις και κινητοποιήσεις, έχει οδηγίες από την Αθήνα για αυστηρά μέτρα - Σύσκεψη το μεσημέρι για τη διοργάνωση της παρέλασης.

Στρατός για πνίξιμο: Βίντεο κωμωδία με την βύθιση τουρκικού άρματος στον Έβρο!

Τραγελαφικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στον Έβρο, όταν γεφυροφόρο άρμα μάχης Μ48Α3 του τουρκικού Μηχανικού επιχείρησε να διαβεί την ποταμό σε μια κλασική άσκηση ζεύξης υδάτινου κωλύματος και αντ’αυτού παραλίγο να το καταπιεί η λάσπη και  να πνιγεί το τετραμελές πλήρωμά του, το οποίο σώθηκε από ταχύπλοο πουυ έσπευσε να τους διασώσει.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Διαβάστε και κάτι που δεν θα μάθετε από κανένα καθεστωτικό ΜΜΕ.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Διαβάστε και κάτι που δεν θα μάθετε από κανένα καθεστωτικό ΜΜΕ.
Οι Ισλανδοί ενέκριναν με δημοψήφισμα το Νέο Σύνταγμα που έφτιαξαν οι πολίτες.
Λίγο έως πολύ αρκετοί από εμάς γνωρίζουμε τι έκαναν οι Ισλανδοί και πως διασώθηκαν. Πόσοι όμως από εμάς γνωρίζουν ότι χθες έγινε ένα ακόμα δημοψήφισμα στην Ισλανδία; Πολλοί λίγοι

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Διέρρευσε σχέδιο κεραυνοβόλου πολέμου του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας - Τι προβλέπει

Διέρρευσε σχέδιο κεραυνοβόλου πολέμου του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας - Τι προβλέπει
Διπλωματική ένταση έχει ξεσπάσει μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας από την διαρροή τηλεγραφήματος στο WikiLeaks του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο φέρει την υπογραφή της Αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κίντον, σύμφωνα με το οποίο το ΝΑΤΟ πρέπει να είναι 'ετοιμο για μαζική επίθεση στην Ρωσία!

Η Ουγγαρία διέσυρε το ΔΝΤ: Αντί για πρόσθετα μέτρα, φορολόγησε τις τράπεζες!


Η Ουγγαρία διέσυρε το ΔΝΤ: Αντί για πρόσθετα μέτρα, φορολόγησε τις τράπεζες!
Το Ηχηρό Χαστούκι της Ουγγαρίας σε ΕΕ και ΔΝΤ…κάνει τον γύρο του κόσμου.. «ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΓΔΑΡΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ!» ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΦΟΡΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!Αδύνατον να χωνέψουν οι Ευρωπαίοι το ηχηρό πολιτικό χαστούκι που έφαγαν η ΕΕ και το ΔΝΤ από τη νεοεκλεγείσα δεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρίας, η οποία αρνήθηκε επιδεικτικά να συμμορφωθεί με τις….