Social Icons

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Δύο "απόψεις" για τα μέτρα στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Δύο "απόψεις" για τα μέτρα στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου
Η Περιφέρεια φέρεται να θέλει "χαλαρά" μέτρα, ενώ η τοπική ΕΛ.ΑΣ., αναμένοντας αντιδράσεις και κινητοποιήσεις, έχει οδηγίες από την Αθήνα για αυστηρά μέτρα - Σύσκεψη το μεσημέρι για τη διοργάνωση της παρέλασης.
Δε θέλει να δει ξανά την εικόνα της αστυνομοκρατούμενης πόλης, και μάλιστα την ημέρα της Εθνικής επετείου, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευ.Κουκιαδάκης, ωστόσο η άποψή του φαίνεται να είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

Στις 14.00 μετά το μεσημέρι, με πρωτοβουλία του κ.Κουκιαδάκη, ξεκίνησε σύσκεψη παρουσία των εμπλεκόμενων φορέων, και εκπροσώπων της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να καταλήξουν στη "χρυσή τομή" σε ό,τι αφορά τα μέτρα που θα ληφθούν την ημέρα της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στο Ηράκλειο.



Οι πληροφορίες σε ότι αφορά τα μέτρα της αστυνομίας, πάντως, αναφέρουν ότι οι οδηγίες από την Αθήνα ζητούν ισχυρά μέτρα, αναμένοντας κινητοποιήσεις και αντιδράσεις.

Πάντως το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι η εξέδρα των επισήμων που είχε "εξαφανιστεί" επιστρέφει και μάλιστα στη θέση της, μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου