Social Icons

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Οι πέφτουλες.......!!!!!!!!!!

της Λίλας Σταμπούλογλου, κατά twitter @Lilasta
Μερικές φορές σκέφτομαι αρρωστημένα. Συνήθως το μετανιώνω, αλλά είναι πια πολύ αργά. Οι σκέψεις έχουν ήδη δημιουργήσει ανεξίτηλες εικόνες, που τις κουβαλάω στο μυαλό μου για ώρες, μέρες, μπορεί και μήνες. Τελευταία φορά το έπαθα παρακολουθώντας δηλώσεις του Σαμαρά. Με κοίταζε επίμονα, κυριολεκτικά μου κάρφωνε τα μάτια, και μου μιλούσε κάνοντας παύσεις, αυτές που χρησιμοποιεί κάθε φορά που προσπαθεί να με ψήσει να τον ψηφίσω. Εκεί δημιουργήθηκε η πρώτη βρώμικη σκέψη:
Τι θα έκανε άραγε ο Αντώνης για να σε ψήσει να του κάτσεις;


Και μετά ήρθαν καπάκι κι άλλες βρώμικες σκέψεις, για τ’ άλλα αρχηγόπουλα της πολιτικής σκηνής. Τις παραθέτω αυτούσιες για τον κάθε ένα ξεχωριστά, με κίνδυνο να με θεωρήσετε παρανοϊκή. Δεν θα δικαιολογηθώ, μπορεί και να είμαι.

Αντώνης Σαμαράς
Θα σε πάει στο Ρέμο, πρώτο τραπέζι πίστα. Στην επιστροφή θα βάλει cd Χατζηγιάννη, θα σε κοιτάξει στα μάτια ράιτ θρου και θα σου πει ότι η ένωσή σας είναι ιερή και πρέπει να γίνει για τη σωτηρία της χώρας (παύση) του ευρώ (παύση) της Ευρώπης (παύση) για την επιχειρηματική ανάπτυξη (παύση) για το συνταξιούχο και το μικρομεσαίο εμποράκο (παύση) και γιατί το θέλει ο Θεός κι η Παναγία (παύση). Θα του κάτσεις γιατί σ’ έχει κατατρομάξει ή γιατί είσαι χαζογκόμενα (παυσάρα). Προσοχή! Ξενερώνει άσχημα στο άκουσμα του ονόματος ‘’Αλέξης’’. Αν σε λένε Αλεξία δηλαδή, δεν έχεις καμιά ελπίδα.


Αλέξης Τσίπρας
Θα σε καλέσει να τον ακολουθήσεις γιατί είναι νέος, ωραίος, έντιμος, πρωτοπόρος και ασυμβίβαστος. Γιατί θα σε κάνει να ξεχάσεις το μαλάκα πρώην σου, που τον πίστεψες και το πλήρωσες ακριβά. Γιατί θα κλείσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις δυνάμεις του χτες και θα ζήσετε ευτυχισμένοι με τις δυνάμεις του αύριο, όπως τουλάχιστον ελπίζει. Το καλό είναι ότι χωρίζεις μαζί του όποτε το θελήσεις, καταγγέλλοντας μονομερώς τη σχέση. Αν πάλι τα βρείτε μεταξύ σας και το προχωρήσετε, θα κάνεις κουμπάρο το Ζίζεκ. Καλό αυτό.


Ευάγγελος Βενιζέλος
Θα μιλάει ασταμάτητα, οπότε είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα του κάτσεις από απόγνωση μπας και το βουλώσει. Αλλά δεν θα γλιτώσεις εύκολα. Μετά το σεξ θα σου φορτωθεί κι άλλο, γιατί θα προσπαθήσει να σε πείσει ότι πάνω στην σαρκική σας ένωση μπορεί να οικοδομηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης, ανανέωσης, επαναπροσδιορισμού, επανένταξης, επαναχάραξης, χωρίς τις προκαταλήψεις και τις ιδεοληψίες του παρελθόντος, μια σχέση συνεργασίας και συνευθύνης, ένα κοινωνικό συμβόλαιο για μια Ελλάδα μέσα στο ευρώ.


Φώτης Κουβέλης
Θα τραγουδάει καντάδες κάτω απ’ το παραθύρι σου, θα κάνετε βαρκάδες κάτω απ’ το φεγγαρόφωτο, θα σε κερνάει πάστες, θα σου στέλνει λουλούδια, θ’απαγγέλει ποιήματα. Αν δεν πεθάνεις απ’ τον πολύ ρομαντισμό και δεν αποκοιμηθείς την ώρα της ερωτικής εξομολόγησης, θα του κάτσεις από περιέργεια. Για να δεις πώς το έκαναν οι άνθρωποι το 1950.


Πάνος Καμμένος
Το ψήσιμο θα ξεκινήσει στο τουίτερ. Θα σε τρελάνει στα φαβ και στα μένσιο και κάποια στιγμή θα σου στείλει ντιέμ με πρόταση για ραντεβού την τάδε μέρα και ώρα, κατά την οποία η θέση των πλανητών θα δημιουργεί ευνοϊκές όψεις για να κατακτήσει εύκολα την Ανεξάρτητη Σεξουαλική σου Ζώνη. Όλα αυτά θα τα σχεδιάσει βασιζόμενος σε ζωδιακό χάρτη που έφτιαξε με τη βοήθεια του Παύλου Χαικάλη. Αν δεν πέφτεις με τίποτα, θα σου προτείνει εγγραφή στο κόμμα των Ανεξάρτητων. Επομένως είναι βέβαιο ότι θα του κάτσεις για να το αποφύγεις.


Θανοστέφανος Τζημερομάνος
Καταλαβαίνεις τί παίζει εδώ, αυτοί είναι δύο σ’ ένα. Το ψήσιμο θα γίνει από κοινού και θα είναι Δραστικό και Δημιουργικό. Δηλαδή, ο ένας θα σου σφυρίζει κι ο άλλος θα σε καμακώνει. Ο ένας θα σου μαγειρεύει κι ο άλλος θα σε ταΐζει. Ο ένας θα σου βάζει αντιηλιακό κι ο άλλος θα σε τρίβει. Ο ένας θα σε φιλάει κι ο άλλος θα σε χαϊδεύει. Ο ένας θα σε στήνει κι ο άλλος θα σε - . Δεν λέω παρακάτω, ντρέπομαι. Το σίγουρο είναι πάντως ότι θα έχετε μια άκρως νεοφιλελεύθερη σχέση, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.


Γιώργος Καρατζαφέρης
Όπου και να είστε θα κλειδώσει από φόβο, μην τυχόν την κάνεις και τον απατήσεις με τον Σαμαρά. Για να είμαι ειλικρινής αμφιβάλλω αν θα του κάτσεις, σ’ εμάς τις γυναίκες δεν αρέσουν οι losers. Αν είσαι όμως πονόψυχη δεν θα τον αφήσεις εντελώς χαρμάνη. Μπορεί ας πούμε να τυλιχτείς με την ελληνική σημαία και να τραγουδήσεις τον εθνικό ύμνο για πάρτι του. Ή να ισχυριστείς ότι δεν του κάθεσαι γιατί δεν αντέχεις στη σκέψη ότι πριν από σένα, πέρασαν απ’ το κρεβάτι του η Τζένιφερ Λόπεζ, η Σαρλίζ Θερόν, η Αντζελίνα Τζολί, η Ούμα Θέρμαν κι η Βάνα Μπάρμπα στα νιάτα της. Θ’αυτοϊκανοποιηθεί μ’ αυτή τη δήλωση, του αρέσει να μεγαλοπιάνεται.


Νίκος Μιχαλολιάκος
Θα σε ψήσει πανεύκολα : απλά θα σε απειλήσει ότι αν δεν του κάτσεις θα σε ρίξει στον Καιάδα. Σίγουρα θα σου ζητήσει να μεταμφιεστείς σε Εύα Μπράουν και να τον φωνάζεις Αδόλφο. Bondage, spanking, sexual penetration και γενικά όποιο σεξουαλικό παιχνιδάκι εμπεριέχει υποταγή και βία, θα σου προτείνει να το κάνετε. Το καλύτερό του είναι να τον χτυπάς με Ριζοσπάστη και να σ’ αρχίζει στις φάπες. Αν είσαι λίγο πιο μελαμψή απ’ όσο πρέπει, θα τις φας έτσι κι αλλιώς.

*Αλέκα, έκανα και για σένα βρώμικες σκέψεις αλλά δεν θα τις πω. Θα μας παρεξηγήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου