Social Icons

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Φανέλα της Εθνικής με χορηγό τη... Γερμανία!




Άγγλος σκιτσογράφος σχολίασε με δηκτικό τρόπο την παρουσία της Εθνικής Ελλλάδας στο Euro 2012, ανακατεύοντας οικονομική κρίση και γερμανική "βοήθεια". Δείτε τη γελοιογραφία...
!

Η Εθνική Ελλάδας συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη φορά σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (4η συνολικά στην ιστορία της) και οι παίκτες της δηλώνουν προς πάσα κατεύθυνση ότι θα τα δώσουν όλα για να δώσουν μερικές στιγμές χαρά σε πολύ κόσμο που υποφέρει στη χώρα μας από την οικονομική κρίση, όμως για κάποιους άλλους ακόμα και η παρουσία της "γαλανόλευκης" στα γήπεδα Πολωνίας/Ουκρανίας δίνει τροφή για εκτόξευση "καρφιών".

Έστω και μέσω μίας φωτογραφίας... Η αναφορά φυσικά γίνεται στον Άγγλο σκιτσογράφο της αγγλικής "Guardian", Κίπερ Γουίλιαμς, ο οποίος παρουσίασε με έναν όχι και τόσο κολακευτικό τρόπο για τα ελληνικά χρώματα την συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας στο 14ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Και αυτό γιατί σε σκίτσο που δημοσίευσε παρουσιάζει έναν Έλληνα παίκτη ο οποίος φοράει φανέλα που γράφει "Γερμανία" στο μπροστινό μέρος (!), με τον ποδοσφαιριστή να εξηγεί στον συνομιλητή του:

"We're Greece - They're just our sponsors", που σημαίνει "Είμαστε η Ελλάδα - Αυτοί είναι απλά οι χορηγοί μας".



Η "προκλητική" φωτογραφία της Guardian

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου