Social Icons

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Μεσσαριτικο ποδόσφαιρο - Α Τοπικό .....ανάμικτα συναισθήματα !!!!


Μεσσαριτικο ποδόσφαιρο - Α Τοπικό .....ανάμικτα συναισθήματα !!!!

 Ανάμικτα συναισθήματα είχαμε για τους εκπροσώπους της Μεσσαρας στην Α κατηγορία ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΙΟΥ με το κλείσιμο των αγωνιστικών υποχρεώσεων ομάδες της Μεσσαρας Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ - Α.Ε.ΜΟΙΡΩΝ - ΚΟΡΑΚΑΣ και ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ κατέλαβαν θέσεις από την κορυφή μέχρι το τέλος με αποτέλεσμα να έχουμε ένα πλατύ φάσμα συναισθημάτων.
Αναλυτικά να δούμε τις επιδόσεις και την τελική κατάταξη των εκπροσώπων του Μεσσαριτικου ποδοσφαίρου.

                                                  Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ

Ο μεγάλος κερδισμένος της χρονιάς που πέρασε αναμφισβήτητα είναι η ομάδα του Τυμπακιου μιας και κατεκτισε την 3η θεση με 57 βαθμους και περασε τον Κορακα στην ισοβαθμια λογο καλητερων αποτελεσματων στα μεταξύ τους παιχνίδια. Μια χρονιά που άρχισε με μεγάλη καθυστέρηση λόγο της διοικητικής αβεβαιότητας που υπήρχε και στο τέλος ικανοποίησε τους παντες.Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές σίγουρα είναι οι ποδοσφαιριστές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του νέου πρόεδρου ΦΑΣΟΜΥΤΑΚΗ ΑΝΔΡΕΑ για την διάσωση της ομάδας. Η χρονιά δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο όμως η συσπείρωση και η ομογένεια έφεραν γρήγορα χαμόγελα. Η διοίκηση έδηξε πίστη στο ποδοσφαιρικό τμήμα και αυτό αποτυπώνεται στο γεγονός ότι είναι η μόνη ομάδα που δεν προχώρησε σε μεταγραφές τον Ιανουάριο και δεν αντικατέστησε τον προπονητή της όπως οι άλλες.


                                                             ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ

Η νεοφώτιστη ομάδα της ΓΑΛΙΑΣ υποβιβάστηκε καταλαμβάνοντας την 14η θέαση με 28 βαθμούς.Δεν ήταν καθόλου εύκολο να χτιστή μια ομάδα, σε λίγο χρονικό διάστημα ,που θα άντεχε σε τόσα ανταγωνιστικά παιχνίδια μιας και η προκήρυξη του πρωταθλήματος  έδινε κίνητρο σε όλες τις ομάδες.Αποκτήθηκαν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές όμως το δέσιμο της ομάδας δεν ήταν καθόλου εύκολο.Σε καμία στιγμή του πρωταθλήματος δεν απέκτησε αγωνιστική σταθερότητα ούτε βαθμολογική άνοδο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναστρέψει την συνεχείς αρνητική ψυχολογία,παρα τις αλλαγές στην τεχνική ηγεσία ( ΦΑΣΟΥΛΑΚΗΣ-ΚΩΡΟΝΑΚΗΣ-ΣΑΒΒΑΚΗΣ) .Σίγουρα όμως η χρονιά που πέρασε τους δίδαξε πολλά για το μέλλον.

                                                              

                                                              Α.Ε.ΜΟΙΡΩΝ

Η ομάδα των Μοιρών τερμάτισε στη 10η θέση με 39 βαθμούς .Η χρονιά ξεκίνησε με αρκετές προσδοκίες .Αποκτηθήκαν έτοιμοι παίχτες και υπήρξε διοικητική αλλαγή όπως και ένας έμπειρος προπονητής ΚΕΦΑΛΑΚΗΣ  ΜΙΧΑΛΗΣ που ξέρει την κατηγορία χρόνια όμως θα μπορούσα να πω ότι στράβωσε μιας και η βαθμολογική συγκομιδή δεν ανταποκρίνεται στην αγωνιστική αξία της ομάδας παραμονή στην κατηγορία κρεμόταν σχεδόν όλο το πρωτάθλημα σε μια κλωστή όμως στα τελευταία παιχνίδια είχαν μια μεγάλη αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη με αποτέλεσμα να καταλάβουν μια θέση που πιστεύω θα την κρατήσει στην κατηγορια.Σιγουρα το μεγάλο κέρδος είναι η αναδείξει του ΖΑΧΑΡΙΑ ΣΑΒΒΑΚΗ στην τεχνική ηγεσία μετά την παραίτηση του ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΑΚΗ.


                                                             ΚΟΡΑΚΑΣ

Ο Κόρακας είχε μια περιχυμένη χρονιά αφού φιγουράριζε στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας από την αρχή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος .Τελικά τερμάτισε στην 4η θέση με 57 βαθμούς .Από την μεταγραφική περίοδο ενισχύθηκε ουσιαστικά μιας και ο προπονητής ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ ΧΡΟΝΗΣ έχοντας μακρά θητεία στην ομάδα γνώριζε που πονούσε. Το Ιανουάριο η ομάδα ενισχύθηκε ξανά με ικανούς ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα σήμερα όλοι να μιλούν για μια πτυχωμένη πορεία από μια νεοφώτιστη ομάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου