Social Icons

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Γιαούρτι βανίλιας για καλύτερο σεξ..!!!!! Sex Machine

Γιαούρτι βανίλιας για καλύτερο σεξ
Το γιαούρτι βανίλιας αναδεικνύεται σε αουτσάιντερ των αφροδισιακών! Ερευνητές του Πανεπιστημίου ΜΙΤ που πραγματοποιούν πειράματα σε ποντίκια διαπίστωσαν ότι αυτά που καταναλώνουν το συγκεκριμένο γιαούρτι εμφανίζουν βελτιωμένη σεξουαλική δραστηριότητα.

Η καθηγήτρια Σούζαν Ερντμαν, ειδική στη βιολογία του καρκίνου, και ο γενετιστής Ερικ Αλμ, ενώ διερευνούσαν κάτι τελείως διαφορετικό ήρθαν αντιμέτωποι με την συγκεκριμένη διαπίστωση. Πρώτα απ' όλα οι ερευνητές, όπως αναφέρουν στο σχετικό άρθρο τους στην επιστημονική επιθεώρηση «Scientific American», στα ποντίκια που χορηγείτο γιαούρτι βανίλιας είχαν πιο λαμπερό και δέκα φορές πιο πυκνό τρίχωμα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα.

Επίσης, παρατήρησαν ότι τα αρσενικά είχαν όρχεις 15% πιο ογκώδεις από τα ποντίκια που κατανάλωναν junk food και 5% μεγαλύτερους από τα ποντίκια που κατανάλωναν υγιεινή τροφή αλλά χωρίς γιαούρτι. Επιπλέον, τα γιαουρτοφάγα ποντίκια αναπαράγονταν πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη επιτυχία. Εξάλλου, τα θηλυκά αυτής της ομάδας γεννούσαν μωρά πιο μεγαλόσωμα.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι έρευνα ομάδας του Χάρβαρντ έχει ήδη δείξει ότι οι άνδρες που καταναλώνουν γιαούρτια έχουν καλύτερης ποιότητας σπέρμα. Χρειάζεται ωστόσο προσοχή ώστε να μην συναχθεί αβάσιμα το συμπέρασμα ότι τα αποτελέσματα της έρευνας του ΜΙΤ αντικατοπτρίζει και την επίδραση του γιαουρτιού βανίλιας στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι χρειάζεται επανάληψη της έρευνας σε ανθρώπινο μοντέλο για να εξαχθούν σίγουρα συμπεράσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου