Social Icons

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Τα γκολ απο την αναμετρηση Α.Ο.Τ - ΟΦΑ 2-1 (VIDEO)

 


Πιο αναλυτικά, έγινε ένα δυνατό και με αρκετές φορές σκληρά  μαρκαρίσματα παιχνίδι το οποίο είχε και αρκετές κίτρινες κάρτες αλλά και μια κόκκινη, με τον ΑΟΤ να ξεκινά όπως συνηθίζει στα εντός έδρας παιχνίδια, δυνατά και να «στριμώχνει» τον ΟΦΑ στην περιοχή του, με αποτέλεσμα να καταφέρει να βρει γρήγορα το δρόμο προς τα δίχτυα και να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενος με διαφορά δύο γκολ.
Από την άλλη πλευρά, ο ΟΦΑ που είχε ένα δοκάρι στο πρώτο 45λεπτο, ανέβασε στροφές μετά το 60΄, κατάφερε να μειώσει το σκορ και να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες στη συνέχεια, χωρίς ωστόσο να μπορέσει  να τις εκμεταλλευτεί, με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να αποφύγει την ήττα.
Οι γηπεδούχοι είχαν χαμένες ευκαιρίες με τους Ταβερναράκη και Μαρακομιχελάκη., ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε.
Μόλις στο 3΄, ο ΑΟΤ άνοιξε το σκορ με τον Ταβερναράκη να σημειώνει ύστερα από ωραία ενέργεια του Τζωρτζακάκη το 1-0, για να έρθει η απάντηση από τον ΟΦΑ με οριζόντιο δοκάρι που είχε στο 22΄ ο Τσουπάκης με κεφαλιά.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 43΄ κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Ντόκο να κάνει με «ασύλληπτο» διαγώνιο σουτ στο δεξί «Γ» του Ντόμπος το 2-0.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 68΄, ο ΑΟΤ έμεινε με δέκα παίχτες λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα του Στεφανάκη ο οποίος μη έχοντας άλλη επιλογή, ανέτρεψε έξω από την περιοχή τον Τσουπάκη που έβγαινε σε θέση για γκολ.
Από εκεί και μετά οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή, ανέλαβαν την πρωτοβουλία, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο σκορ στο 74΄ με τον Δαγκωνάκη να διαμορφώνει με κοντινό πλασέ, το τελικό 2-1.
ΑΟΤ: Μαυρογιαννάκης, Γιαννακάκης (32’ λ.τ. Μανουσάκης), Φλόρενς, Στεφανάκης, Γ. Χριστοδουλάκης, Ντόκο (54΄ Κερταλιανάκης), Τριάντης, Γ. Παπαδάκης, Ι. Χριστοδουλάκης, Ταβερναράκης (54΄ Μαρακομιχελάκης), Τζωρτζακάκης.
ΟΦΑ: Ντόμπος, Παπαδάκης, Τερζίδης, Μουρτζάκης, Χρηστάκης, Μαγκαφουράκης (80’ Κυριαζής), Λουλάκης, Τζανάκης, Τσουπάκης, Δαγκωνάκης (85’ λ.τ. Μαζιτζής), Παναγόπουλος (46’ λ.τ. Γκεγκέρογλου).

 notosportnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου