Social Icons

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Έβρισα κι εγώ τη Λαγκάρντ...........!!!!!!!!!1

 

Εμείς οι Έλληνες βρίζουμε και κατηγορούμε συνέχεια τις… «κατώτερες» φυλές, π.χ. τους Αλβανούς, για όλα τα δεινά του κόσμου, τους χλευάζουμε για τα οικονομικά τους προβλήματα κτλ, αλλά όταν κάποιοι από «ανώτερο» κράτος κατηγορήσουν εμάς για τις ατασθαλίες μας, γινόμαστε σαν την Κανέλλη όταν αντικρύσει μπροστά της τον Καψή.

Δεν παριστάνω τον συνήγορο της Λαγκάρντ (άλλη δουλειά δεν είχα), αλλά.....
πρέπει να σοβαρευτούμε κάποια στιγμή. Επειδή αυτή είπε κάτι κάπου, με το να μπαίνουμε μαζικά στη σελίδα της στο Facebook και να την ξεχέζουμε πατόκορφα (υπήρχαν βέβαια και σοβαροί άνθρωποι που της απάντησαν κόσμια και με επιχειρήματα στα Αγγλικά), το μόνο που καταφέρνουμε είναι να γινόμαστε γραφικοί. Μπορεί τα 25.000 περίπου υβριστικά σχόλια (τα περισσότερα στα ελληνικά) να την ανάγκασαν να ανεβάσει διευκρινιστικό status, αλλά αμφιβάλλω αν ίδρωσε το αυτί της.

Εννοείται πως και το πολιτικό αφάν γκατέ της χώρας μας αντέδρασε στις δηλώσεις της κυρίας ΔΝΤ. Ο Βενιζέλος μάλιστα, ζήτησε και τα ρέστα. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» βρέθηκε κοντά στον τόπο του εγκλήματος και κατέγραψε τη συνομιλία των δύο σωτήρων μας:
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου