Social Icons

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Η CIA στρατολογεί 6000 μισθοφόρους για σφαγές στην Συρία


Ο Bülent Arslanoğlu, Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κόμματος της Τουρκίας (Türkiye İşçi Partisi) επιβεβαίωσε, ότι η CIA στρατολογεί από τον αραβικό και τουρκικό χώρο καθώς και απο το Αφγανιστάν περίπου έξι χιλιάδες άνδρες διαφόρων εθνικοτήτων για την πραγματοποίηση τρομοκρατικών ενεργειών στη Συρία


Ο Bülent Arslanoğlu, Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κόμματος της Τουρκίας (Türkiye İşçi Partisi) επιβεβαίωσε, ότι περίπου έξι χιλιάδες άνδρες διαφόρων εθνικοτήτων στρατολογούνται από τον αραβικό και τουρκικό χώρο καθώς και απο το Αφγανιστάν από τη CIA, για την πραγματοποίηση τρομοκρατικών ενεργειών στη Συρία.
Ο Bülent Arslanoğlu δήλωσε σ' ένα άρθρο του στον European Phoenix που δημοσιοποιήθηκε από την τουρκική τηλεόραση Olossal, ότι η συμμετοχή κάποιων Τούρκων - οι οποίοι για λογαριασμό των Ηνωμένων Πολιτειών αγωνίζονται και πεθαίνουν στη Συρία - εγκληματώντας εναντίον αθώων ανθρώπων, είναι για τους Τούρκους μια ασυνήθιστη συμπεριφορά, επισημαίνοντας τα μεγάλα ποσά που πληρώνει η αμερικανική εταιρεία Blackwater για τη χρήσιμοποίηση τους σε μάχες στη Συρία.
Τόνισε, ότι οι Σιωνιστές είναι αυτοί που ελέγχουν το χρήμα των ΗΠΑ, που σημαίνει, ότι η διαμάχη μεταξύ Συρίας και Τουρκίας θα πρέπει να θεωρηθεί ως ένας πόλεμος για λογαριασμό των "Σιωνιστών και των πλούσιων Εβραίων". Ο τουρκικός στρατός θα εκτελέσει τα ίδια καθήκοντα όπως και η Blackwater, δεν θα μετατραπεί όμως σε έναν στρατό που μάχεται για τα χρήματα, αλλά θα διατηρήσει το χαρακτήρα του ως ένας στρατός που μάχεται για την ελευθερία και τους λαούς.
Ο Arslanoğlu δήλωσε, ότι ο αγώνας είναι αποδεκτός στη χώρα του, όμως το να πεθαίνεις για χρήματα, είναι ακατανόητο και η χειρότερη μορφή της ανθρώπινης εκμετάλλευσης. Πιστεύει δε, ότι οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις ψάχνουν να βρούν ανθρώπους που θέλουν θα θυσιαστούν .....

Πηγή:
www.politaia.org/terror/cia-rekrutiert-6000-soldner-fur-massaker-in-syrien/
25.06.12
Παρατήρηση

Σίγουρα το κύριο πρόβλημα είναι αυτοί που κινούν απο πίσω τα νήματα, χωρίς αυτούς δεν θα γινόντουσαν αυτά τα εγκλήματα. Όμως η προσέγγιση του Arslanoğlu δεν είναι σωστή. Όλοι αυτοί που δέχονται να εγκληματούν, δεν ξέρουν τι κάνουν; 


Μπορούμε να τους θεωρούμε μόνο σαν θύματα που τα εκμεταλλεύονται άλλοι; Όχι, είναι και αυτοί εγκληματίες και γνωρίζουμε καλά τι κάνουν. Αν ήταν αλλιώς, θα έπρεπε να θεωρούμε και τους πολιτικούς μας, τους ιδιοκτήτες των μέσων ενημέρωσης, τους «πράκτορες» κλπ. το ίδιο, κατα το ρητό "δεν γνωρίζουν τι κάνουν". 


Ναί, αυτοί οι φτωχοί οι μισθοφόροι, που γνωρίζουν ότι για τον σφαγιασμό ανθρώπων θα πάρουν λεφτα, έναν απαίσιο σφαγιασμό, που κάνουν με τα ίδια τους τα χέρια και εθελοντικά. Όχι, αυτοί δεν είναι θύματα που δεν έχουν ιδέα τι κάνουν. Τουλάχιστον ξέρουν τη δουλειά τους .... να σκοτώνουν. 


Μόνο εκμετάλλευση; Θύματα; Άνθρωποι που προσφέρονται οικειοθελώς να σκοτώσουν; Αυτό δεν τους απαλλάσσει από τις ευθύνες τους. Θύματα είναι αυτοί που τραυματίζονται ή σκοτώνονται απο τις ενέργειές τους. Και τα κράτη που διαλύονται και πέφτουν στο χάος όπως το Ιράκ ή η Λιβύη. 


Οι κύριοι ένοχοι και το βασικό πρόβλημα είναι φυσικά αυτοί που δίνουν τις οδηγίες, για να μη λερώσουν οι ίδιοι τα χέρια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου